Sony Imaging Lease

Lease professionele Sony foto- en video-apparatuur tegen 0% rente!

Wil je als fotograaf de innovatieve camera's, objectieven of videocamera's van Sony gedurende een lange periode gebruiken zonder in één keer het totale aanschafbedrag te betalen? Maak dan bij Cameraland gebruik van Sony Imaging Lease. Zo kun je met alle Sony fullframe camera's, lenzen en professionele videocamera's werken, waarbij je 0% rente betaalt tot aan het einde van je contract.

Sony Imaging Lease in het kort

 • Vaste maandelijkse kosten
 • Je profiteert van 0% rente
 • BTW betaal je over de maandelijkse huurtermijnen (bij operational lease) of in één keer bij aanvang van de overeenkomst (bij financial lease)
 • Koopoptie van slechts 5% van de aanschafwaarde aan het einde van de leasetermijn
Nikon Lease

Zo werkt Sony Imaging Lease

Stap 1: productkeuze

Maak een keuze uit één of meerdere van de geselecteerde camera's, lenzen of accessoires. Hier vallen zowel full-frame systeemcamera's, Sony objectieven én professionele Sony videocamera's onder. Leasen is mogelijk vanaf een investering van €1000,-.

Stap 2: contractduur

De looptijd van het leasecontract is 24 maanden.

Stap 3: operational of financial lease

Je kunt kiezen voor operational lease of financial lease.

Wanneer je voor operational lease kiest dan huur je de apparatuur van BNP Paribas. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is BNP (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoef je de apparatuur niet op de balans te vermelden en de huurtermijnen enkel als kosten op te nemen in de winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heb je de optie om nieuwe apparatuur uit te zoeken. Wil je de gehuurde apparatuur houden? Dan krijg je van BNP Paribas een koopoptie aangeboden van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze koopoptie ben je eigenaar van de apparatuur.

Voorbeeld berekening Operational Lease
 • Investering: € 3.400,00 (excl. BTW)
  Kosten bij 24 maanden: € 141,66 per maand (excl. BTW)

Daarnaast betaal je per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten

Wanneer je voor financial lease kiest ben je zelf economisch eigenaar van de apparatuur in de overeenkomst. Zo investeer je in de apparatuur en spreidt je de betaling over meerdere jaren. Omdat je zelf investeert kan de aanschaf in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsafterk (KIA). Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst of jouw accountant. Je vermeldt de investering op de balans en schrijft hier zelf op af. Aan het eind van de overeenkomst en na betaling van alle leastermijnen krijg je van BNP Paribas de koopoptie aangeboden ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze koopoptie ben je eigenaar van de apparatuur.

Voorbeeld berekening Financial Lease
 • Aanbetaling BTW: €714,00
  Investering: €3.400,00 (excl. BTW)
  Kosten bij 24 maanden: €141,66 per maand (excl. BTW)

Daarnaast betaal je per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten

Bij zowel operational als financial lease ben je zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van de apparatuur in de lease-overeenkomst. Heb je nog geen passende verzekering? Dit kun je ook voordelig en gemakkelijk mee laten lopen via een verzekering bij BNP Paribas. Hier ontvang je na het afsluiten van de overeenkomst per brief meer informatie over.

Stap 4: aanvraag

Je dient je lease-aanvraag in bij Cameraland. Hiervoor heb je een geldig KvK-nummer nodig dat ouder is dan 12 maanden en neem je een geldig legitimatiebewijs mee. Het leasebedrag per maand is eenvoudig te berekenen: deel de totale verkoopprijs door de looptijd in maanden. Daarnaast betaal je eenmalig €75 aan kosten bij het aangaan van de overeenkomst. Wij dienen je aanvraag ter goedkeuring in bij BNP Paribas Leasing Solutions. Zodra deze is goedgekeurd krijg je van ons bericht en kan je nieuwe apparatuur worden geleverd.


WELKE APPARATUUR KUN JE LEASEN?