Tweedehands spiegelreflexcamera's

Tweedehands spullen kunnen een flinke milieuwinst opleveren. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur. Als je iets tweedehands koopt hoeft niets nieuws gemaakt te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval die nodig zijn om nieuwe spullen te maken.

Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen?
Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.

Zoek je een gebruikte spiegelreflexcamera? Cameraland heeft een enorme voorraad aan uitstekende occasions. Alles is deskundig gecheckt, heeft een jaar garantie en je hebt 14 dagen bedenktijd! Bekijk onze tweedehands spiegelreflexcamera's in de winkel of op de website.


Sorteer

1 - 18 van 40 producten

40 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tweedehands spiegelreflexcamera's

Cameraland heeft een enorm ruim aanbod van uitstekende occasions, waaronder tweedehands spiegelreflexcamera’s van onder andere Canon en Nikon. De meeste tweedehands digitale spiegelreflexcamera's die je bij Cameraland koopt, zijn 'jonge occasions'. Het zijn gebruikte camera’s die meestal slechts enkele jaren oud zijn.
Onze specialisten met uitgebreide kennis van foto- en filmapparatuur controleren en testen ingeruilde of ingekochte apparatuur zeer grondig, waardoor er maar liefst 1 jaar garantie op tweedehands apparatuur wordt gegeven. Door deze unieke garantie kun je gerust een tweedehands product bij ons aanschaffen.

Spiegelreflexcamera’s bij Cameraland

Cameraland heeft zowel nieuwe als tweedehands digitale spiegelreflexcamera's in het assortiment. Een spiegelreflexcamera wordt ook wel DSLR genoemd, wat staat voor Digital Single Lens Reflex. Spiegelreflexcamera’s zijn er zowel voor de professionals als voor de beginnende fotograaf of videograaf. Ze zijn populair vanwege de snelheid, kwaliteit en het enorme aanbod aan accessoires en verwisselbare objectieven.

Kies je sensor

Wanneer je een spiegelreflexcamera wil kopen, moet je bedenken of je er een met een APS-C sensor of met een full frame sensor wil. Een APS-C sensor, ook wel crop sensor genoemd, is een sensor met kleinere afmetingen dan een full frame sensor en heeft een bepaalde cropfactor. Die factor wil zeggen hoeveel keer kleiner de lange en korte zijde van de sensor zijn. Een full frame sensor heeft dit niet, waardoor er minder kan op ruisvorming is en er betere scherptediepte kan worden behaald. Let er van tevoren wel op of de lenzen die je wilt gebruiken en of die geschikt zijn voor een full frame of APS-C sensor van camera's van een bepaald merk.

Video’s & kantelbaar scherm

Ook DSLR’s zijn zeer geschikt voor het maken van video’s. Tegenwoordig filmt het gros van de spiegelreflexcamera’s in full HD-kwaliteit en soms zelfs 4K-kwaliteit. Daarnaast hebben sommige camera’s ook een kantelbaar scherm. Dit is ideaal voor vloggen of filmen en fotograferen uit moeilijke hoeken.

Ultieme veelzijdigheid

Niet alleen de body, maar ook de kwaliteit van de lenzen is uiterst belangrijk. Doordat je de objectieven kan verwisselen, is een spiegelreflexcamera heel veelzijdig. Plaats je er een groothoeklens erop, dan is het een perfecte combinatie voor onder andere landschappen en architectuur. Plaats je er een standaardlens op, dan is hij ‘ineens’ geschikt voor bijvoorbeeld portretfotografie. In combinatie met allerlei lenzen, is een spiegelreflex ultiem veelzijdig.