TWEEDEHANDS APPARATUUR

Cameraland heeft altijd een uitgebreide voorraad tweedehands camera's, objectieven en accessoires in huis. Altijd gekeurd, volledig operationeel en met een jaar garantie. Ben jij op zoek naar een gebruikte Canon, Nikon, Sony, Olympus, Panasonic, Leica, Sigma, Tamron of ander merk? Kom dan regelmatig even kijken wat we hebben!

Waarom tweedehands?

Waarom zou je nieuw kopen als tweedehands er ook is? Deze vraag stellen we in de winkel regelmatig aan onze klanten. We merken dat veel mensen hier aanvankelijk helemaal niet aan denken, maar dat we klanten vaak wel blij kunnen maken met een veel mooiere set dan waarvoor ze aanvankelijk kwamen. De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat het regelmatig voorkomt dat mensen een camera inruilen die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Klik hier voor ons volledige aanbod tweedehands apparatuur.

Jouw foto-apparatuur aan ons verkopen?

Heb je zelf nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen en zou je deze willen verkopen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Classificatie

Op onze website geven we per product aan in welke staat deze verkeert. Deze classificatie gebeurt op basis van een aantal factoren, waaronder de leeftijd van een product, de gebruikerssporen, eventuele defecten etc.. Uiteraard willen we geen rommel verkopen, dus ook gebruikte apparatuur met de laagste classificatie functioneert nog naar behoren. Hieronder zie je de classificaties:

Niet te onderscheiden van nieuw, zeer weinig gebruikt of demomodel
Weinig gebruikerssporen, weinig gebruikt, bijna nieuwstaat
Zichtbare gebruikerssporen, redelijk gebruikt
Veel gebruikt, grove gebruikerssporen, oudere apparatuur in redelijke staat
Zeer veel grove gebruikerssporen, zeer veel gebruikt, soms met kleine defecten

Vol jaar garantie

Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert z'n tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken! Hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.


Cash for your camera

Wij kijken alles na

Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera's en reflexcamera's wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.


Tweedehands spiegelreflexcamera

Een tweedehands digitale spiegelreflexcamera van een paar jaar oud kan nog heel lang mee en levert een prachtige beeldkwaliteit. Natuurlijk zijn de nieuwste camera's helemaal state of the art, maar misschien zit je niet zo te wachten op een fotocamera die kan filmen of draadloos kan communiceren.


Tweedehands pro-body

We ruilen ook professionele reflexcamera's in die nog lang niet aan hun eind zijn. Die zijn zo sterk en degelijk gebouwd, dat ze in een amateuruitrusting een leven lang mee zullen gaan. Het is absoluut kicken om met z'n onverwoestbaar werkpaard te fotograferen. Een professionele occasion reflexcamera is zeker het overwegen waard. Ook beginnende professionals zijn met een occasion pro-body prima geholpen.


Tweedehands objectieven

Een occasion objectief vertoont vaak wel wat uiterlijke gebruikssporen, maar het glas en de coating zijn doorgaans onberispelijk, dus aan niets merk je dat je met een occasion lens fotografeert. Ben je op zoek naar een extra objectief, kijk dan zeker even onder het kopje 'Tweedehands'.


Tweedehands systeemcamera

De technische ontwikkelingen bij de systeemcamera's gaat vreselijk snel, de generaties wisselen elkaar in rap tempo op. Vandaar dat we regelmatig occasion systeemcamera's kunnen aanbieden die nog maar heel weinig kilometers hebben gemaakt. Wil je de hoogste fotokwaliteit, maar vind je een spiegelreflex te groot? Dan is een tweedehands systeem camera een mooie optie!


Tweedehands compactcamera

Als we gebruikte compactcamera's inruilen, zijn dat doorgaans de betere modellen voorzien van een topklasse lens. Ben je op zoek naar een goede compacte camera voor als je je reflexuitrusting niet wilt meenemen? Kijk dan zeker even bij de occasion compactcamera's!


Tweedehands verrekijker

Mechanisch gaat er aan verrekijkers en telescopen niet zoveel kapot, dus oude verrekijkers functioneren doorgaans nog prima. Zeker bij de topmerken koop je altijd kwaliteit, ook als het product al op leeftijd is. Een occasion verrekijker of telescoop is dus een interessante optie.


Tweedehands camera-accessoires

Ook op het gebied van accessoires kun je je op de occasion afdeling je slag slaan. Accessoires voor macro fotografie bijvoorbeeld, zoals een setje tussenringen, flitsers, adapters, grips, battery packs, etc..


Tweedehands analoge camera

De vraag naar naar analoge camera's is niet heel groot, maar soms kom je wel een paar mooie klassiekers tegen. Je koopt dan voor een luttel bedrag een bonk historie, dat meestal nog in prima staat verkeert. Erg leuk voor de verzamelaars en liefhebbers van 'old school' photography.


Welke tweedehands artikelen zoeken wij?

Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands camera's, objectieven, accessoires, verrekijker en andere fotoproducten. Bij camera's willen we altijd zoveel mogelijk de originele accessoires erbij hebben, maar in ieder geval een accu en een lader. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.