Camera accessoires

Sorteer

1 - 18 van 89 producten

89 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Camera accessoires

Camera accessoires bij Cameraland

Ontdek het zeer uitgebreide assortiment aan camera accessoires bij Cameraland. Maak hieronder je keuze uit een van onze accessoires categorieën. Bestel eenvoudig, veilig en snel op Cameraland.nl.

Voor meer gemak en kwaliteit

Met de aanschaf van een goede digitale spiegelreflex of systeemcamera ben je een heel eind op weg, maar nog niet klaar. Er zijn heel veel accessoires die je kunnen helpen bij het fotograferen of filmen. Sommige van deze accessoires zijn echt onmisbaar, andere zijn gewoon heel handig. Uiteraard speelt de persoonlijke smaak ook een uiterst belangrijke rol. Denk bij accessoires aan kabels, afstandsbedieningen, boeken over fotografie, voeding en geheugenkaarten. Als specialisten met veel ervaring adviseren we je graag bij uw keuze uit ons ruime aanbod aan accessoires.

Wat zijn accessoires voor fotografie?

Accessoires zijn niet voor niets producten voor erbij. Dat betekent dat er enorm veel verschillende accessoires op het gebied van fotografie en video bestaan. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei elektrische accessoires, zoals accu's, laders, adapters, afstandsbedieningen, triggers, microfoons en recorders. Vervolgens zijn er vele accessoires die horen bij een bepaald onderdeel van je apparatuur. Dit zijn bijvoorbeeld statief accessoires, studio accessoires, flits accessoires, film accessoires en objectief accessoires, lensadapters en converters. Ook bieden wij accessoires voor bepaalde soorten van fotografie, zoals accessoires voor macrofotografie, panorama fotografie en fotografie in de natuur, onder water en in de regen. Typerend voor digitale fotografie is natuurlijk ons aanbod aan geheugen en cardreaders. Uiteraard hebben we ook veel accessoires voor het bewerken en printen van foto’s in ons assortiment, zoals software, inkt en papier.

Stroom verbruik

Bij een digitale camera is de energiebehoefte veel groter dan bij de analoge camera's van vroeger. Meteen na het inschakelen van de camera begint dat al, je ziet beeld in de (elektronische) zoeker of het scherm en na de opname wordt de opname opgeslagen op het geheugenkaartje. Gebruik je de ingebouwde flitser dan verbruik je een aardige hoeveelheid stroom bij elke flitsopname. De oplossing van het 'stroomprobleem' is het aanschaffen van een of meerdere extra accu's en eventueel een lader waarmee je de accu's in de auto op kunt laden. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte fotokansen! Wil je extra energie en een betere handligging van je camera, denk dan eens aan een battery grip. Je monteert zo'n battery grip onder je camera, er past een extra accu in en hebt ook meteen meer houvast voor je handen. Cameraland heeft een ruime sortering accu's van zowel de originele (camera)fabrikant als de accessoire fabrikant.

Opslag en geheugen voor je camera

Naast extra accu's zijn extra geheugenkaartjes ook uiterst belangrijk. In principe zou je met een enkel kaartje uit de voeten kunnen maar in de praktijk werkt dat verre van handig. Je moet de gemaakte opnamen op het kaartje steeds naar de computer overbrengen om capaciteit voor toekomstige opnames te hebben. Vroeg of laat ga je dat een keertje vergeten, zodat je geen of heel weinig opnamen op dat kaartje kunt maken. In de praktijk heb je daarom echt meerdere geheugenkaartjes nodig, en gezien de huidige ultra lage verkoopprijzen zal dat in financieel opzicht geen probleem vormen. Handig zijn ook de kaartlezers, waarmee je de inhoud van een geheugenkaartje supersnel naar je computer overbrengt.

Draagcomfort

Een bijzondere categorie accessoires wordt gevormd door het draagcomfort. Bij elke camera wordt een draagriem geleverd, meestal met de naam van de camerafabrikant er op. Deze meegeleverde riemen voldoen klaarblijkelijk toch niet voor iedereen, want zijn er heel veel riemen als accessoire te koop. Of je nu een polsriem, een stijlvolle riem van stoer canvas of prachtig leer van bijvoorbeeld ONA of Barber Shop zoekt, of een extra comfortabele riem van neopreen, Cameraland heeft een enorm assortiment riemen in alle soorten en maten. Populair zijn de zogenaamde slingriemen van onder meer BlackRapid, waarbij de camera ondersteboven aan de diagonaal op het lichaam gedragen riem hangt. De camera wordt bevestigd via een schroef in de statiefaansluiting. Op deze manier hangt de camera comfortabeler tegen het lichaam en is hij sneller klaar voor gebruik.

Uit accessoires kiezen: waar moet je op letten?

Elk accessoire op het gebied van fotografie of video heeft zijn eigen kenmerken en dus ook zijn eigen aandachtspunten om op te letten. Maar dat je goed na moet denken over wat je eigenlijk zoekt geldt voor alle accessoires. Gaat je voorkeur uit naar eenvoudige accessoires of zoek juist je naar accessoires van professionele kwaliteit? Neem daarom altijd voldoende tijd om diverse accessoires op het gebied van fotografie of video met elkaar te vergelijken. Heb je op een rijtje welke accessoires voldoen aan je voorwaarden en welke accessoires hier niet aan voldoen? Dan is je budget uiteindelijk doorslaggevend bij je keuze uit ons brede assortiment aan accessoires.

Belangrijke merken voor Cameraland

Belangrijke merken voor Cameraland in deze categorie zijn: BlackRapid, Carry Speed, Eddycam, Manfrotto, Peak Design en Kaiser.

Waarom camera accessoires van Cameraland?

Cameraland is de meest gerenommeerde camerawinkel van Nederland. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fotografie en beschikken over een uitgebreide kennis van camera's en alles wat erbij hoort. In onze winkel staan enkele honderden types lenzen klaar voor een demonstratie. Jouw accessoire liever direct online bestellen? Dat kan, deze wordt binnen enkele dagen kosteloos bezorgd op een adres naar keuze. Uiteraard gaat het plaatsen van een bestelling via een beveiligde verbinding en gaan wij zorgvuldig om met je gegevens. Cameraland is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit allemaal maakt Cameraland niet alleen het perfecte adres voor een nieuwe camera, maar ook voor alle bijbehorende accessoires!

Cameraland biedt meer dan camera lenzen alleen

Cameraland is de fotozaak van Nederland. Bij Cameraland hebben we alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei verschillende soorten accessoires, we hebben het allemaal op voorraad en is direct leverbaar. De one stop shop voor al je camera apparatuur en toebehoren!