Sony VG-C4EM Battery Grip
Sony VG-C4EM Battery Grip
399,00

Sony VG-C4EM Battery Grip

399,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
€ 50,00 voordeel
Prijs na alle acties € 349,00
Of 133,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
€50
Cashback
Ontvang nu €50 cashback!

Ontvang nu 50 euro cashback op dit Sony artikel. Deze actie loopt t/m 31 juli 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony VG-C4EM Battery Grip

Sony VG-C4EM Battery Grip

De Sony VG-C4EM is een batterijgrip speciaal ontworpen voor gebruik met de Sony Alpha A7R IV systeemcamera. De grip biedt plaats aan twee Sony NP-FZ100 accu's en zorgt niet alleen voor een betere grip op de camera, maar maakt ook zowel horizontaal als verticaal fotograferen veel gemakkelijker.

Eenvoudige bediening in verticale positie

De VG-C4EM biedt vrijwel dezelfde bediening als de camerabehuizing. De locatie, grootte en vorm van de knoppen is geoptimaliseerd door gebruik te maken van hetzelfde materiaal als de behuizing van de α7R IV. Hierdoor voelt de bediening net als die van de camerabehuizing als de camera verticaal wordt gehouden.

Goede, stevige grip

Dankzij het ingenieuze ontwerp van de handgreep kun je de camera stevig vasthouden. Met de verticale handgreep kun je eenvoudig en prettig foto's maken, ongeacht of je de camera horizontaal of verticaal houdt. Hierdoor is het makkelijker om je op het onderwerp en de compositie te concentreren.

Verdubbelde effectieve gebruiksduur

De VG-C4EM werkt met één of twee NP-FZ100-batteriijen. Als je twee batterijen gebruikt, kun je de camera bijna twee keer zo lang gebruiken als met één batterij. Het batterijniveau wordt aangegeven op het lcd-scherm, in stappen van 1%. Als de eerste batterij leeg is, schakelt de camera automatisch over naar de andere, waardoor je de camera zonder onderbreking kunt blijven gebruiken.

Laad de batterijen op of sluit aan op USB1

De batterijen in de verticale handgreep kunnen via de USB-poort van de camera worden opgeladen zonder de handgreep van de camera te verwijderen. Voor langere fotosessies kan de batterij van de camera van stroom worden voorzien via de USB-poort van de camera1 in combinatie met een externe batterij of een netadapter.

Lichte, maar duurzame behuizing van magnesium legering

De buitenkant van de VG-C4EM is gemaakt van dezelfde magnesium legering die in de behuizing van de α7R IV wordt gebruikt. Op deze manier is hij even stevig als de α7R IV zelf, terwijl het totale gewicht tot een minimum wordt beperkt en hij niet te log wordt.

Betrouwbare bescherming tegen stof/vocht

De handgreepbevestiging van de camera is gemaakt met hetzelfde afdichtingsmateriaal dat op de camerabehuizing wordt gebruikt om stof en vocht buiten te houden. Hierdoor is het camerasysteem nóg betrouwbaarder.

Specificaties
Merk Sony
Geschikt voor merk Sony
Model Accu NP-FZ100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony VG-C4EM Battery Grip of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice