Cameraland Cadeaukaart

Met een cadeaukaart van Cameraland geef je een ander of jezelf een geweldig geschenk. Het voordeel van een cadeaukaart is dat de ontvanger zelf kan bepalen wat hij of zij het liefste aanschaft. En met een keuze uit duizenden artikelen, is er altijd wel iets te vinden waar hij of zij blij van wordt. Je geeft dus nooit het verkeerde cadeau en je voorkomt hierdoor vervelende situaties waarin iemand moet doen alsof hij of zij heel blij is met jouw presentje. Van een Cameraland Cadeaukaart wordt de ontvanger oprecht blij!


Keuzestress?

Het veelzijdige assortiment van onze (online) winkel is soms overweldigend, dat snappen wij. Besluiteloos, overprikkeld of fear of missing out? Wij realiseren dat ons productenaanbod voor keuzestress zorgt! Kies daarom voor de Cameraland Cadeaukaart: tóch het bevredigende gevoel van een aankoop, zonder dat je een specifiek product kiest.


Hoe werkt een cadeaukaart?

Wanneer je een cadeaukaart bestelt, geef je een mailadres op waar wij een unieke kortingscode naar toe sturen. Deze code kan gebruikt worden voor de aanschaf van artikelen binnen onze webshop of in onze winkel in Alkmaar. De waarde van een cadeaukaart is gekoppeld aan de unieke code die per mail wordt verstuurd. Ben jij de gelukkige ontvanger van een Cameraland cadeaukaart? Bewaar jouw unieke kortingscode dan goed en zorg ervoor dat anderen deze niet ongewild gebruiken.

Gebruik meerdere kaarten tegelijkertijd in onze winkelwagen? Dat is geen probleem. Je kunt zoveel cadeaukaarten gebruiken als je wilt. Verder onthoudt ons systeem de eventuele restwaarde na een aankoop. Het is dus ook mogelijk om de waarde van een cadeaukaart over meerdere aankopen te spreiden. In je Cameraland account kun je de waarde controleren van jouw cadeaukaart. Een Cameraland cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na de uitgiftedatum.

Controleer hier de waarde van jouw cadeaukaart.

Let op: Cadeaukaarten die wij uitgeven in een actie, een tegemoetkoming, korting of als oplossing, hebben wellicht een kortere geldigheidsduur dan de standaard 3 jaar. U wordt hierover geïnformeerd bij het uitgeven van een dergelijke kaart.


Voordelen:

  • Kies zelf een gewenst cadeau
  • Gebruik meerdere cadeaukaarten tegelijk 
  • Besteed een cadeaukaart in delen aan verschillende producten

Voorwaarden:

  • Reguliere kaarten zijn geldig tot drie jaar na aankoop.
  • Rest bedragen blijven actief en zijn binnen drie jaar te besteden.
  • Bijzondere cadeaukaarten hebben soms een aangepaste gebruikstermijn, In zo een geval vermelden we dit in de omschrijving en in de mail die u van ons ontvangt met de cadeaukaart.

Voorbeeld 1.
Je hebt een kaart van €100 gekocht. Het totaal van jouw bestellingen is echter €75,-. Onze systemen onthouden dat jouw bon €25,- aan resterende waarde heeft.

Voorbeeld 2.
Je hebt een kaart van €100 gekocht. Het totaal van jouw bestellingen is echter €125,-. Het resterende bedrag kan betaald worden door te kiezen voor een optie naar keuze

Voorbeeld 3.
Je hebt een bijzondere kaart van €100 gekocht. Deze is drie jaar geldig, daarna vervalt de waarde van de bon. Zorg dus voor een tijdige besteding in ons uitstekende assortiment!