Software

Beeldbewerkingssoftware

Vroeger werden foto’s ontwikkeld en de enige manier om foto achteraf te bewerken was tijdens het ontwikkelproces door het gebruik van chemicaliën. Tegenwoordig gaat alles digitaal en dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Je kan de afbeeldingen direct bekijken, eenvoudig opslaan op je computer en doorsturen naar je smartphone. Een andere mooie bijkomstigheid is dat er software ontwikkeld is voor het nabewerken van je film en foto bestanden. Steeds meer fotografen zien er de voordelen van in en maken gebruik van Lightroom, Premier, of een ander softwareprogramma voor de nabewerking.

Software voor beeldbewerking

Er bestaan verschillende softwareprogramma’s voor het bewerken van je foto en video’s. Het meest gebruikte programma voor het bewerken van foto’s is Lightroom. Lightroom is onderdeel van Adobe. Hetzelfde bedrijf dat bekend is van Photoshop, Illustrator en Premier.

Software voor audiobewerking

Natuurlijk verkopen we ook softwareprogramma’s voor het bewerken en tunen van je audio bestanden. Bekijk ons online assortiment en bestel veilig en snel op Cameraland.nl. Nog geen keuze kunnen maken? Dan willen we je graag uitnodigen in onze winkel in Alkmaar.