Geheugen& Accu's

Sorteer

1 - 18 van 67 producten

67 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Geheugen & Accu's

Opslag en geheugen voor je camera

In principe zou je met een enkel kaartje uit de voeten kunnen maar in de praktijk werkt dat verre van handig. Je moet de gemaakte opnamen op het kaartje steeds naar de computer overbrengen om capaciteit voor toekomstige opnames te hebben. Vroeg of laat ga je dat een keertje vergeten, zodat je geen of heel weinig opnamen op dat kaartje kunt maken. In de praktijk heb je daarom echt meerdere geheugenkaartjes nodig, en gezien de huidige ultra lage verkoopprijzen zal dat in financieel opzicht geen probleem vormen. Handig zijn ook de kaartlezers, waarmee je de inhoud van een geheugenkaartje supersnel naar je computer overbrengt.

Accu's

Naast extra geheugenkaartjes zijn extra accu's ook uiterst belangrijk. Een extra accu is altijd mooi meegenomen voor de keren dat je meer foto's of video's maakt dan gepland. De natuur-, bruiloft-, sportdag- of portretshoot duurt langer dan gedacht en met een extra accu koop je een stuk gemoedsrust. Ga je een dag er op uit of ben je grootverbruiker, overweeg dan ook meerdere laders en laad je batterijen tegelijk op in plaats van stuk voor stuk.

Waarom camera accessoires van Cameraland?

Cameraland is de meest gerenommeerde camerawinkel van Nederland. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fotografie en beschikken over een uitgebreide kennis van camera's en alles wat erbij hoort. In onze winkel staan enkele honderden types lenzen klaar voor een demonstratie. Jouw accessoire liever direct online bestellen? Dat kan, deze wordt binnen enkele dagen kosteloos bezorgd op een adres naar keuze. Uiteraard gaat het plaatsen van een bestelling via een beveiligde verbinding en gaan wij zorgvuldig om met je gegevens. Cameraland is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit allemaal maakt Cameraland niet alleen het perfecte adres voor een nieuwe camera, maar ook voor alle bijbehorende accessoires!