Camera flitsers

Sorteer

1 - 18 van 152 producten

152 producten

Filteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Cameraflitsers

Cameraflitsers

Je kan prima zonder cameraflitser fotograferen, maar soms zal je in situaties terechtkomen waar een externe flitser, ook wel systeem- of opzetflitser genoemd, zeer wenselijk is. Bijvoorbeeld wanneer je bij tegenlicht de schaduwen wil invullen. Of bij het schieten van portret- en macrofoto’s. Of wanneer je veel binnenshuis fotografeert. Cameraland heeft een ruim assortiment cameraflitsers voor het belichten van alle voorkomende situaties.

Reportageflitsers

Reportageflitsers zijn de meest gebruikte en daarom de bekendste flitsers. Waar de standaard flitsers van spiegelreflexcamera’s in de meeste gevallen tekort schieten, biedt de reportageflitser tal van belichtingsmogelijkheden. Hierdoor bent u altijd in staat om het juiste licht op je onderwerp te laten vallen. Daarnaast zijn er diverse accessoires voor de reportageflitser om het licht nóg meer te optimaliseren.

Ringflitsers

Wanneer je vooral portretten schiet, is een ringflitser perfect. Dit type flitsers creëert een zachtere en egalere belichting dan een reportageflitser. Daarnaast krijg je er mooie effecten mee, zoals ronde lichtjes die in de ogen reflecteren.
Ook bij macrofotografie wordt een ringflitser gebruikt. Met een ‘normale’ flitser ben je namelijk te ver van je onderwerp. Dus aangezien de erg dichtbij moet fotograferen is de ringflitser hier erg geschikt voor.

Macroflitsers

Als je macrofoto’s maakt, kan je naast de ringflitser ook kiezen voor een macroflitser. Deze heeft meerdere lichtpunten die zich rondom de lens bevinden. Vervolgens kan je ieder lichtpunt afzonderlijk instellen. Hierdoor kan je je onderwerp heel nauwkeurig uitlichten en is het licht bovendien erg subtiel. Met een macroflitser maak je aanzienlijk betere macrofoto’s.