Nikon Professional Lease

Altijd over de nieuwste Nikon apparatuur beschikken?

Als professional werk je graag met de nieuwste apparatuur. Nikon maakt het investeren in de door jou gewenste apparatuur nu nog toegankelijker met Nikon Lease. Een aantrekkelijk leaseprogramma dat in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. wordt aangeboden. Over de aanschafprijs hoef je je zich geen zorgen te maken. Je betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente!

Nikon Lease

Waarom Nikon lease?

 • 0% rente
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Investeren met mogelijk fiscaal voordeel
 • Behoud van liquide middelen

Voor wie?

Voor alle ondernemers die de apparatuur voor professioneel gebruik aanschaffen en langer dan 1 jaar geregistreerd staan in het register van de Kamer van Koophandel.

Hoe werkt het?

Als je een keuze hebt gemaakt uit de geselecteerde Nikon lease producten, kies je voor een leasetermijn van 24 of 36 maanden. Eenmalig wordt er €75 excl. btw aan administratiekosten in rekening gebracht. Na afloop van de leaseperiode kun je tegen een aantrekkelijke vergoeding (5% van de aanschafwaarde) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Na betaling van de leasetermijnen en de koopoptie ben je eigenaar van de Nikon producten. Het afsluiten van een nieuw Nikon leasecontract met de nieuwste apparatuur behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Rekenvoorbeeld financial lease:
 • Verkoopprijs: €3.500 (excl. btw)
 • Aanbetaling btw € 735*
Lease bedragen:
 1. 24 maanden: €145,83 per maand (excl. btw)
 2. 36 maanden: € 97,22 per maand (excl. btw)

Daarnaast betaal je per contract eenmalig €75 (excl. btw) administratiekosten. Na afloop van de leasetermijn kun je tegen een vergoeding van 5% van de aanschafwaarde (€3.500 * 5% = €175) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Hierdoor word je volledig eigenaar.

*Het btw-bedrag betaal je bij aanvang van de leaseovereenkomst aan de leasemaatschappij. Hiervoor ontvang je een factuur die je kunt gebruiken voor jouw btw-aangifte.


Voorwaarden

 1. Registratie in het register van de Kamer van Koophandel langer dan 1 jaar
 2. Minimale aanschafwaarde vanaf €1.000 (excl. btw)
 3. Onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas leasing Solutions N.V.

WELKE APPARATUUR KUN JE LEASEN?