Spiegelreflexcamera

Sorteer

1 - 18 van 42 producten

42 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Spiegelreflexcamera

Spiegelreflex camera's bij Cameraland

Bij Cameraland vind je altijd een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands digitale spiegelreflexcamera's, spiegelreflexcamera's worden ook wel aangeduid met de afkorting DSLR (Digital Single Lens Reflex Camera). Cameraland heeft een uitgebreid assortiment spiegelreflexcamera's in verschillende prijsklassen. De sensor van een spiegelreflex camera is heel gevoelig, dit kan vooral handig zijn voor het fotograferen met weinig licht.

Iedereen kan fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera

Dat een digitale spiegelreflexcamera veelzijdige mogelijkheden biedt is bij iedereen wel bekend. Je kunt objectieven verwisselen en je hebt veel instelmogelijkheden. Maar daarmee krijgt dit camera-type al snel het imago dat het alleen voor en door professionals gebruikt wordt. Terwijl je gerust kunt stellen dat iedereen die een hoge kwaliteit eist en geen moment wil missen een goede keuze maakt door te kiezen voor een een digitale spiegelreflexcamera. De automatische functies van een digitale spiegelreflexcamera zijn tegenwoordig zo geavanceerd, dat je in de volautomatische stand meestal direct goede foto's krijgt.

Spiegelreflexcamera's zijn snel

Misschien wel de allerbelangrijkste eigenschap van de DSLR camera is zijn snelheid. De tijd die verloopt tussen het afdruk moment en de werkelijke foto is minimaal. Daardoor is het heel makkelijk om het juiste moment te pakken. De camera is bovendien meteen klaar voor een volgende foto. Op die manier kun je een aaneenschakeling van fotomomenten perfect getimed vastleggen. Nog een pluspunt van de digitale spiegelreflexcamera: hij stelt ook nog eens extreem snel scherp. Dat komt doordat er een speciale autofocus-module in zit, die ervoor zorgt dat de camera direct weet hoe hij de scherpte moet bijstellen. Wachten totdat je camera klaar is met scherpstellen komt bij de digitale spiegelreflex dan ook weinig voor. Bij serie-opnamen is een digitale spiegelreflex in staat de scherpte te blijven bewaken en te corrigeren als dat nodig is. Er is geen ander cameratype dat zo goed kan omgaan met bewegende onderwerpen. En dat is vooral te danken aan het feit dat er in een spiegelreflexcamera een speciale autofocusmodule zit.

Beeldsensor van een spiegelreflexcamera

De beeldsensor van een digitale spiegelreflexcamera is veel groter dan de sensor van een compactcamera. Dat betekent dat de pixels relatief groot zijn. En hoe groter de pixels, des te hoger is de gevoeligheid. De beeldsensor van een digitale spiegelreflex is dus buitengewoon gevoelig. Zelfs bij weinig licht geeft de camera een mooi, gaaf en gedetailleerd beeld met weinig beeldruis. Hierdoor ziet de afbeelding er schoner en helderder uit, waardoor egale vlakken minder snel gekleurde spikkels vertonen. Omdat er minder ruisonderdrukking nodig is worden details altijd goed weergegeven. Die hoge gevoeligheid is handig bij avondopnamen, binnenfoto’s zonder flits, concertfoto’s enzovoorts. Met een digitale spiegelreflexcamera heb je altijd de hoogste kwaliteit, zelfs als de gevoeligheid op een hoge waarde is ingesteld. Dat is overigens ook heel belangrijk voor actiefotografie, want bij gebruik van een hoge ISO-instelling krijg je een kortere sluitertijden.

Ervaar de vrijheid van een spiegelreflexcamera

Spiegelreflexfotografie staat voor fotograferen zonder belemmeringen en eindeloze instelmogelijkheden. Of je nu op vakantie gaat, portretfoto's wilt maken, aan sportfotografie doet of met macro aan de slag gaat, je kunt er altijd een bijpassend objectieven voor vinden. Hier bij Cameraland hebben we een uitgebreide keuze in toepassingen, kwaliteit, lichtsterkte, compactheid en prijs.

Spiegelreflexcamera's zijn veelzijdig

Door de vele instelmogelijkheden is de digitale DSLR camera uitermate veelzijdig. Of je nu opnamen van de nachtelijk sterrenhemel wilt maken of een rennend jachtluipaard wilt fotograferen, een DSLR camera is er geschikt voor. Je hebt bovendien allerlei verschillende mogelijkheden om de resultaten naar je eigen smaak aan te passen. Met een spiegelreflexcamera ben en blijf je de baas over het resultaten.

Accessoires voor spiegelreflexcamera's

Spiegelreflex camera's bieden veruit de beste en meeste uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt ten alle tijden kiezen uit een ruim assortiment objectieven, flitser, statieven, richtmicrofoons en nog veel meer. Neem een kijkje bij ons uitgebreide aanbod en verbreed je horizon.

Instap modellen

DSLR camera's zijn niet altijd duur, ingewikkeld en voor professionals. Cameraland heeft een ruim assortiment instap modellen. voor een betaalbare prijs en voorzien van de nieuwste hulpfuncties die je al snel vertrouwd maken met je camera en de mogelijkheden. Als je eenmaal bekend bent met de camera kun je kun je deze functie uitschakelen. Alle instap en middenklasse DSLR camera's zijn voorzien van onderwerpsprogramma’s, waarmee je geholpen wordt door de camera met het kiezen van de juiste instellingen, je kan de camera ook de belangrijkste keuzes voor je laten maken. De camera is in staat om keuzes te maken die een ervaren fotograaf ook zou maken. Nog niet helemaal tevreden met de foto? Een heleboel modellen beschikken ook nog eens over creatieve filters, waarmee je speciale effecten kunt toevoegen.

Digitale spiegelreflexcamera’s en de kosten

Een digitale spiegelreflexcamera is al verkrijgbaar vanaf enkele honderden euro's. Natuurlijk zijn er ook digitale spiegelreflexcamera’s te koop voor een veelvoud van deze prijs. Je zult dus wel begrijpen dat er binnen deze categorie een enorme diversiteit zit in de kwaliteit, functies en vorm. Daarom is het altijd verstandig om eerst goed voor je zelf te bedenk hoe en wat je wil fotograferen, voordat je een een nieuwe camera aanschaft. Denk hierbij ook aan de resolutie, de opnamesnelheid en de constructieve kwaliteit. Kom je er niet helemaal uit dan willen we je graag uitnodigen in onze winkel in Alkmaar, waar professioneel en kundig personeel je zal helpen met het maken van de juiste keuze. Verliefd geworden op een camera maar is deze net boven je prijsrange neem dan een kijkje bij onze tweedehands camera's, in deze categorie bieden we een uitgebreid assortiment camera's aan die door Cameraland gecontroleerd en getest zijn. Op deze modellen geven wij maar liefst 1 jaar garantie. Door deze unieke garantie kun je gerust een tweedehands product bij ons aanschaffen.

Belangrijke merken

De belangrijkste merken in deze categorie voor Cameraland zijn: Nikon, Canon, Pentax

Waarom een spiegelreflexcamera van Cameraland?

Cameraland is de meest gerenommeerde camerawinkel van Nederland. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fotografie en beschikken over een uitgebreide kennis van DSLR camera's. In onze winkel staan enkele honderden types DSLR camera's klaar voor een demonstratie. Jouw digitale spiegelreflexcamera liever direct online bestellen? Dat kan, deze wordt binnen enkele dagen kosteloos bezorgd op een adres naar keuze. Uiteraard gaat het plaatsen van een bestelling via een beveiligde verbinding en gaan wij zorgvuldig om met je gegevens. Cameraland is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit allemaal maakt Cameraland het perfecte adres voor een nieuwe camera!

Cameraland biedt meer dan digitale spiegelreflexcamera's alleen

Cameraland is de fotozaak van Nederland. Bij Cameraland hebben we alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei verschillende soorten accessoires, we hebben het allemaal op voorraad en is direct leverbaar. De one stop shop voor al je camera apparatuur en toebehoren