Microfoonaccessoires

Sorteer

1 - 18 van 142 producten

142 producten

Filteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Microfoon accessoires

Microfoon accessoires

Microfoons zijn een belangrijk onderdeel van elke opname- en productiesetup, maar om het beste resultaat te krijgen, is het noodzakelijk om de juiste accessoires te gebruiken. Hieronder bespreken we de verschillende soorten microfoonaccessoires die je kunt gebruiken om het geluid duidelijk en nauwkeurig op te nemen.

Plofkappen

Plofkappen, ook wel popfilters genoemd, beschermen jouw microfoon tegen plosieve geluiden zoals "p" en "b". Dit zorgt voor een vermindering van de storende ruis en een verbetering van de geluidskwaliteit.

Windschermen

Windschermen zijn bedoeld om wind- en ruisgeluiden te verminderen wanneer je buiten opneemt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen, waaronder zacht schuim en "bont", en zorgen voor een heldere en nauwkeurige opname.

Shock mounts

Shock mounts zijn bedoeld om trillingen en vibraties te verminderen die ontstaan tijdens het opnemen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en helpen jouw microfoon te beschermen tegen beschadiging.

Microfoonstatieven of armen

Microfoonstatieven en armen zijn onmisbaar voor het bevestigen van jouw microfoon. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder statieven met verstelbare hoogte en flexibele armen die u kunt instellen op elke gewenste positie.