Betaalopties

Cameraland biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden aan. In de winkel kan er door middel van contant, pin of creditcard worden betaald. Voor een internetbestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, je bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Klik op één van de onderstaande betaalopties voor meer informatie.


iDEAL

Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde online bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij het afrekenen van je bestelling kies je voor de optie iDEAL, waarna je je bank kunt selecteren. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Nadat je betaald hebt, wordt het bedrag direct van je betaalrekening afgeschreven en cameraland.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.


In3 keer betalen

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is €100,- en het maximale bestelbedrag is €4.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Zie ook de website van In3

Let op: In3 is alleen beschikbaar binnen onze webshop (dus niet in onze fysieke winkel in Alkmaar) en voor klanten woonachtig in Nederland. Deze betaaloptie kan tijdens het afrekenen alleen geselecteerd worden wanneer het bezorgadres gelijk is aan het factuuradres. Kies je voor een ander bezorgadres of voor afhalen in de winkel, dan is In3 als betaaloptie niet zichtbaar.


Gespreid betalen

SprayPay – Gespreid betalen

Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in maximaal 60 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd.
Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot 10.000,-.

De voordelen van SprayPay:

  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:
Inkomsten / lasten toets

  • IDIN identificatie via jouw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Wil je meer informatie over SprayPay? Ga naar www.spraypay.nl


Creditcard

Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen. Hier zijn geen bijkomende kosten aan verbonden.


Bancontact/Mistercash

Speciaal voor onze klanten uit België hebben wij Bancontact/Mistercash als betaaloptie beschikbaar. Hier zijn geen bijkomende kosten aan verbonden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met creditcard of via bankoverschrijving te betalen.


Contant betalen

Uiteraard kun je bij ons in de winkel contant betalen. Wij accepteren alle biljetten, dus ook die van € 200,- en € 500,-. Daarnaast accepteren wij onze eigen cadeaubonnen. Irischeque's, VVV cadeaubonnen en andere cadeaubonnen accepteren wij niet.


Betalen met pinpas

Je kunt in onze winkel ook pinnen. Wil je grote aankopen doen, let er dan op dat iedere pas een daglimiet heeft. Mocht deze limiet lager liggen dan het aankoopbedrag, dan is het mogelijk om deze limiet (tijdelijk) te verhogen.


Betalen met PayPal

Je kunt op onze website ook via PayPal betalen. Je krijgt tijdens de bestelprocedure de mogelijkheid om te kiezen voor PayPal en je wordt tijdens het bestelproces doorgestuurd naar je beveiligde PayPal omgeving. Na betaling ontvang je van ons een e-mailbericht met de bevestiging.


Veilig betalen

Ons betalingsverkeer word afgehandeld door onze provider Pay.nl, Alle betalingen lopen veilig via het platform van pay.nl.