Cameraland levert complete studio's

Als verkoopspecialist op het gebied van professionele foto- en studioapparatuur, hebben wij een ruim assortiment aan apparatuur voor studiofotografen. Onze dienstverlening gaat echter verder dan het leveren van apparatuur, wij hebben tevens de kennis en ervaring om complete studio's in te richten en af te leveren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een klant- en oplossingsgerichte benadering met als doel een kwaliteitsproduct af te leveren die aan alle wensen voldoet.

Elke studio is uniek

Een studio bouwen vergt een andere aanpak dan het verkopen van foto-apparatuur. Je kunt hiervoor geen kant en klare pakketten leveren, maar je zult samen met de opdrachtgever in overleg moeten gaan om de beste oplossing te vinden voor een specifieke locatie en toepassing. Elke samenwerking start dan ook met een persoonlijke kennismaking en een bezoek van onze B2B manager op de (nog te bouwen) studiolocatie. Op basis van de wensen, de eisen en het budget van de opdrachtgever zullen we een plan van aanpak voorstellen.

Indien noodzakelijk kunnen wij, naast al de benodigde apparatuur, tevens het bouwmateriaal en de vakmensen leveren om het gehele project van A tot Z in te vullen. Denk hierbij aan het installeren van een truss systeem voor studiolampen, de beschildering en belettering van wanden en meubilair en het installeren van alle benodigde studio-apparatuur. Een training aan het personeel dat om dienst te gaan met de apparatuur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van projecten

Studio voor Editie NL van TMG

We zijn benaderd door Telegraaf Media Group voor het opzetten van een studio voor Editie NL. Dit project omvatte het verbouwen van de complete studio, van de muren, het meubulair, het opzetten van een truss systeem en de installatie van alle apparatuur. Een geweldig project met een prachtig resultaat.

Specificieke invulling van het project:

  • Limbowand 7m breed 3m Hoog 3m diep €7400,-
  • Pantograaf railsysteem 8x8 meter aan plafond €2480,-
  • Scheidingswanden + electra + afwerking €2300,-
  • Div. maatwerk studiomeubels €2840,-
  • Elinchrom Flitsapparatuur € 4000,-

Studio voor een anonieme voedselleverancier

We zijn benaderd door een leverancier van etenswaren voor het opzetten van een studio voor product-/voedselfotografie, waarbij de speciale uitdaging was dat de producten ook tijdens de fotosessies gekoeld moesten blijven. We hebben hiervoor een gekoelde limbowand geïnstalleerd en koelvitrines geplaatst en deze aangesloten op een driefasenenergiesysteem. Het resultaat was een prachtige studio waar de leverancier efficient een groot aantal uniforme productfoto's kon maken.

Specificieke invulling van het project:

  • Gekoelde Limbowand 4m breed 3m hoog 3m diep
  • Koelvitrines plus aanleg krachtstroom
  • Div. kleinmateriaal en schilderwerk
  • Profoto Flitsappratuur
  • Totaal €14.800,-

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Remco Huitema – remco@cameraland.nl