Sony XLR-K3M Adapter Kit
Sony XLR-K3M Adapter Kit
549,00

Sony XLR-K3M Adapter Kit

549,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 183,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,22 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony XLR-K3M Adapter Kit

Sony XLR-K3M Adapter Kit

De Sony XLR-K3M is een twee-kanaals XLR-audio-adapter waarmee je microfoons en andere audiobronnen aansluit op camera's die zijn uitgerust met een Sony Multi Interface Shoe. Uitgebracht naast de A7R IV, die profiteert van zijn ingebouwde Digital Audio Interface, produceert de microfoon de beste audiokwaliteit door een digitale audiostream rechtstreeks naar de camera te sturen via de Multi Interface Shoe. Sony camera's met de standaard Multi Interface Shoe kunnen nog steeds gebruikmaken van de microfoon omdat er een selecteerbare digitale/analoge uitgang is.

Geweldig geluid met weinig ruis

Wanneer de microfoon verbonden is met de Multi Interface Shoe van een compatibele camera met ingebouwde digitale audio-interface, wordt het audiosignaal rechtstreeks naar de camera verzonden in digitaal formaat, zodat de geluidskwaliteit niet verslechtert. Met een kleine aanpassing is de microfoon ook compatibel met verschillende camera's met een analoge interface.

Veelzijdige connectiviteit

Er zijn twee XLR/TRS-aansluitingen en een stereoministekker (3,5 mm) voor een microfoon. De XLR/TRS-aansluitingen kunnen worden gebruikt als lijninvoer, microfooningang, of microfooningang met 48V-fantoomvoeding.

Flexibele installatie

Uiterst flexibel voor gebruik met professionele uitrusting en camerakooien. Audioverlengkabels zijn meegeleverd, zodat de positie van de XLR-adapter naar wens op jouw uitrusting kan worden ingesteld.

Draadloze verbinding

Je klikt de XLR-adapter eenvoudig in de Multi Interface Shoe voor directe inschakeling en audioverbindingen, zonder dat u extra kabels of batterijen nodig heeft. De Multi Interface Shoe van Sony biedt intelligente connectiviteit en bedieningsfuncties voor tal van accessoires, wat maximale flexibiliteit en mobiliteit oplevert bij opnamen met het α-systeem.

Mechanische ruisonderdrukking

Het geavanceerde schok- en trillingsbestendige ontwerp beperkt laagfrequente ruis, die tot een lage geluidskwaliteit kan leiden, effectief tot een minimum. Door de optionele directe montage zonder extra aansluitkabels wordt het risico op ruis die de kwaliteit van jouw audio-opname aantast nog verder beperkt.

Uitgebreide bediening

Uitgebreide beheermogelijkheden tijdens opnemen kan de workflow bij nabewerking aanzienlijk vereenvoudigen. Opnameniveau (AUTOMATISCH/HANDMATIG), koppeling opnameniveau (INGANG 1-INGANG 2), signaalverzwakker en bedieningselementen voor low-cut filter (100/300 Hz) zijn aanwezig.

Superdirectionele shotgunmicrofoon inbegrepen

Een superdirectionele monomicrofoon (ECM-XM1) en windscherm in bontmodel voor onderdrukking van windruis worden meegeleverd.

Specificaties
Merk Sony
Type microfoon On-camera microfoon
Type audio accessoire Audio mixer/adapter
Microfoon opname Stereo
Opnamepatroon Super-cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Microfoon, XLR 3 Pin
Gewicht 187 gram
Stroomvoorziening Phantoom
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony XLR-K3M Adapter Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice