Wil jij jouw gebruikte foto-apparatuur verkopen?

Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.

Cash 4 your camera

Hoe werkt dit?

1. Vraag een offerte aan

Via een formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin geef je aan wat voor product je wilt verkopen en in welke staat deze verkeert. Onderaan deze pagina staat meer informatie over het bepalen van de staat van een product.

2. Keur de offerte goed

Naar aanleiding van jouw aanvraag sturen wij je een offerte waarin wij een voorstel doen voor het aankopen van jouw apparatuur. Uiteraard is de keuze vervolgens geheel aan jou om wel of niet akkoord te gaan met ons voorstel.

3. Stuur jouw apparatuur op

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, kun je jouw apparatuur opsturen. Uiteraard willen we graag dat de apparatuur goed ingepakt wordt om schade te voorkomen.

4. Ontvang het bedrag op jouw rekening

Na ontvangst van de opgestuurde apparatuur, zullen wij deze eerst grondig controleren. Blijkt dat de apparatuur niet voldoet aan de omschrijving en/of aan de classificatie die is opgegeven, dan behouden we ons het recht voor om van de opgestelde offerte af te wijken. Natuurlijk zullen we je hiervan op de hoogte stellen en staat het je vrij om hier niet mee akkoord te gaan. Wanneer wij de apparatuur goedkeuren, dan maken wij zo spoedig mogelijk het afgesproken bedrag over op jouw bankrekening.

Classificatie

Bij het aanvragen van een offerte willen wij graag weten in welke staat een product verkeert. Je kunt de staat van een product aangeven door middel van een classificatie op basis van een aantal sterren. Het aantal sterren dat je jouw gebruikte apparatuur toekent wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de leeftijd van een product, de gebruikerssporen, eventuele defecten etc. (zie onderstaand overzicht). Uiteraard zien wij graag dat je een eerlijke en redelijke inschatting maakt van de staat van jouw apparatuur.

Niet te onderscheiden van nieuw, zeer weinig gebruikt of demomodel
Weinig gebruikerssporen, weinig gebruikt, bijna nieuwstaat
Zichtbare gebruikerssporen, redelijk gebruikt
Veel gebruikt, grove gebruikerssporen, oudere apparatuur in redelijke staat
Zeer veel grove gebruikerssporen, zeer veel gebruikt, soms met kleine defectenGebruikte apparatuur inruilen?

Kom je liever persoonlijk langs voor een offerte of wil je graag jouw gebruikte apparatuur inruilen, dan ben je van harte welkom in onze winkel.Welke tweedehands artikelen zoeken wij?

Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands camera´s, objectieven, accessoires, verrekijker en andere fotoproducten. Bij camera´s willen we altijd zoveel mogelijk de originele accessoires erbij hebben, maar in ieder geval een accu en een lader.

Klik hier voor meer informatie over tweedehands fotoapparatuur bij Cameraland.