Sorteer

1 - 18 van 64 producten

64 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stabilizer

Voordelen van een stabilizer

Stabilizers of gimbals zijn in staat om de trillingen significant te reduceren. Waardoor je rustige beelden krijgt en in staat bent om hele bijzondere opnames te maken.

Analoge en digitale stabilizers

Oudere modellen werken met een tegengewicht om de trillingen op te vangen. Het grote voordeel hiervan is dat een je nooit last heb van lege batterijen. De nieuwe elektronische gimbals hebben als grote voordeel dat je de camera ook elektronisch kan bedienen en richten. De beter modellen kunnen gekoppeld worden aan je smartphone, waardoor je er een hele set nieuwe functies bij krijgt.

Stabilizers voor je videocamera

Voor hele grote videocamera’s bestaan er verschillende rigs om je videocamera te stabiliseren. Deze video rigs helpen niet alleen om het beeld te stabiliseren maar ook met het dragen van de videocamera.

Gimbals voor je fotocamera

Steeds meer fotocamera’s beschikken over een goede video kwaliteit. Met een moderne fotocamera ben je prima in staat om video opnames te maken. Zo een moderne camera in combinatie met een stabilizer staat garant voor prachtige vloeiende camerabeelden.