Apparatuur leasen

Als professioneel fotograaf heb je goede apparatuur nodig om je beroep uit te kunnen oefenen, maar je hebt niet altijd het budget voorhanden om deze aan te schaffen. Dit kan erg vervelend zijn, zeker wanneer je specifieke apparatuur nodig hebt om een opdracht uit te voeren. In deze situaties kan leasen uitkomst bieden.

Financiële vrijheid

Een financiële buffer houden en tot 100% van je aanschaf financieren?
Dat kan met de lease oplossingen van Cameraland Zakelijk.

Je bedrijf is in volle groei

Of je nu een eigen onderneming hebt of een freelancer of ZZP'er bent, er komt een tijd dat je gaat nadenken over het investeren in nieuwe apparatuur. Met de financial - en operational lease opties van Cameraland Zakelijk bieden wij een totaaloplossing voor de aanschaf van kapitaalintensieve bedrijfsmiddelen.

Leasen is een slimme manier

Eén van de grote voordelen van lease is dat je financiële buffer in stand blijft, terwijl je toch kunt beschikken over de nieuwste apparatuur. Hiermee garandeer je kwaliteit en zekerheid, wat je klanten zeker zullen waarderen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meedenken, samenwerken, een onovertroffen voorraad apparatuur en de kennis en kunde om mensen en bedrijven verder te helpen; daar staan wij om bekend. Met het aanbieden van financial - en operational lease gaan we weer een stap verder.

Financial Lease - Dezelfde rechten als je koopt

Bij financial lease mag je de apparatuur op de balans activeren en afschrijven. Je hebt dus dezelfde fiscale voordelen als wanneer je koopt met de zekerheid van vaste rente en vaste kosten gedurende de looptijd.

Met de Lease Calculator kun je live de actuele leasekosten berekenen. Je kiest hierbij zelf de hoogte van de aanbetaling, de looptijd van de overeenkomst en de slotsom.


Operational Lease - Meer financiële ruimte

Bij operational lease staat het bedrijfsmiddel niet op de balans. De leasemaatschappij blijft juridisch - en economisch eigenaar en aan het einde besluit je of je het object aankoopt of teruggeeft aan de leasemaatschappij.


Samen komen we er wel uit

Cameraland Zakelijk werkt samen met ondernemingen, freelancers en ZZP'ers om oplossing te bieden die verder helpen en nieuwe mogelijkheden creëren. Onze dienstverlening richt zicht zowel op de technische kant van het vak als de financiering van apparatuur.

Voor vragen ben je uiteraard van harte welkom in onze winkel in Alkmaar, maar je kunt ons ook direct benaderen via e-mail op zakelijk@cameraland.nl


Vragen met betrekking tot leasen en financieringsmogelijkheden worden strikt vertrouwelijkheid behandeld.
Inkomensgegevens lever je zelf rechtstreeks aan bij de leasemaatschappij.