Canon Pro Lease

Waarom blijven dromen van het uitbreiden van je kit ? Cameraland en Canon bieden je extra steun nu je die nodig hebt! Sluit tussen 1 mei 2020 en 1 november 2020 een leasing contract af voor één van de deelnemende producten en begin pas met betalen over maximaal 6 maanden, wanneer jij er weer klaar voor bent.

Bij het afsluiten van je contract kun je kiezen om de aflossing van je aankoopbedrag meteen te starten of dit uit te stellen met maximaal 6 maanden na het afsluiten van je leasecontract. Kies jij voor een betalingsuitstel, dan wordt de totale looptijd van de overeenkomst met maximaal 6 maanden verlengd (24 + 6 maanden of 36 + 6 maanden) met als voordeel dat de leasetermijn en het af te betalen bedrag per maand voor jou niet wijzigt.

Canon Lease betalingsuitstel

Tijdelijke actie in samenwerking met Canon en BNP Paribas

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor je is om met de nieuwste apparatuur te kunnen werken, maar dat dit ook niet altijd even goed uit komt. Daarom zijn we een tijdelijk partnership aangegaan met Canon en BNP Paribas waarbij wij jou, als Canon Pro gebruiker, nog beter van dienst kunnen zijn. Voor jou betekent dit 0% rente voor 3 jaar!

Sluit voor 31 december 2020 een lease overeenkomst af en betaal 0% rente over de aflossing!

Cameraland biedt in samenwerking met Canon en BNP Paribas nu de mogelijkheid aan fotografen met een geldige KvK-inschrijving om een lease overeenkomst af te sluiten voor nieuwe Canon Pro apparatuur. In plaats van in één keer een groot bedrag over te maken, betaal je hiermee per maand een vast bedrag. Hiermee spreid je dus de kosten, waardoor je toch in staat bent om een bepaalde camera of objectief aan te schaffen. Je profiteert daarnaast tot 31 december 2020 van een rentevrije aflossing over de gehele leaseperiode!


Hoe werkt leasen?

Je kunt kiezen om een leaseperiode voor 24 of 36 maanden aan te gaan, afhankelijk hiervan wordt een maandelijkse bedrag bepaald. Betaling geschiedt via BNP Paribas. Drie maanden voor het einde van de leaseperiode krijg je de optie om de apparatuur te kopen of om het contract te beëindigen. De rekensom is eenvoudig: de nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen.

De enige kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig €75,- administratiekosten. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog €20,- extra in rekening gebracht. Daarnaast is er na afloop van het Financial Lease-contract de mogelijkheid om de apparatuur voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen, hierbij komen de administratiekosten van €75,- te vervallen. Let op: Apparatuur die geleased wordt moet tevens worden verzekerd.


Voorbeeld 36 maanden
  • Investeringswaarde van €9799,- (Canon EF 500mm f/4.0 L IS II USM) over een periode van 36 maanden. Dit betekent dat er per maand €274,14 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Na deze periode kun je de lens aanschaffen voor €489,95,-
Voorbeeld 24 maanden
  • Investeringswaarde van €9799,- (Canon EF 500/4.0 L IS II USM) over een periode van 24 maanden. Dit betekent dat er per maand €410,24 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Na deze periode kun je de lens aanschaffen voor voor €489,95,-


WELKE APPARATUUR KUN JE LEASEN?


Hoe kan ik een lease overeenkomst afsluiten?

Voor het afsluiten van een lease overeenkomst verzoeken wij je om langs te komen bij onze winkel in Alkmaar. We nemen dan ook de tijd om je rustig uit te leggen wat jouw opties zijn en alle vragen waar je mee zit te beantwoorden. Voor meer informatie kun uiteraard ook telefonisch contact opnemen (088-5150100) of een e-mail sturen naar zakelijk@cameraland.nl