Canon Pro Lease

Cameraland biedt in samenwerking met Canon en BNP Paribas de mogelijkheid aan fotografen met een geldige KvK-inschrijving om een lease overeenkomst af te sluiten voor nieuwe Canon Pro apparatuur. In plaats van in één keer een groot bedrag over te maken, betaal je hiermee per maand een vast bedrag. Hiermee spreid je dus de kosten, waardoor je toch in staat bent om een bepaalde camera of objectief aan te schaffen. Profiteer daarnaast nu van een rentevrije aflossing over de gehele leaseperiode!


Hoe werkt leasen?

Je kunt kiezen om een leaseperiode voor 24 of 36 maanden aan te gaan, afhankelijk hiervan wordt een maandelijkse bedrag bepaald. Betaling geschiedt via BNP Paribas. Drie maanden voor het einde van de leaseperiode krijg je de optie om de apparatuur te kopen of om het contract te beëindigen. De rekensom is eenvoudig: de nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen.

De enige kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig €75,- administratiekosten. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog €20,- extra in rekening gebracht. Daarnaast is er na afloop van het Financial Lease-contract de mogelijkheid om de apparatuur voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen, hierbij komen de administratiekosten van €75,- te vervallen. Let op: Apparatuur die geleased wordt moet tevens worden verzekerd.


Voorbeeld 36 maanden
  • Investeringswaarde van €9799,- (Canon EF 500mm f/4.0 L IS II USM) over een periode van 36 maanden. Dit betekent dat er per maand €274,14 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Na deze periode kun je de lens aanschaffen voor €489,95.
Voorbeeld 24 maanden
  • Investeringswaarde van €9799,- (Canon EF 500/4.0 L IS II USM) over een periode van 24 maanden. Dit betekent dat er per maand €410,24 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Na deze periode kun je de lens aanschaffen voor voor €489,95.


WELKE APPARATUUR KUN JE LEASEN?


Hoe kan ik een lease overeenkomst afsluiten?

Voor het afsluiten van een lease overeenkomst verzoeken wij je om langs te komen bij onze winkel in Alkmaar. We nemen dan ook de tijd om je rustig uit te leggen wat jouw opties zijn en alle vragen waar je mee zit te beantwoorden. Voor meer informatie kun uiteraard ook telefonisch contact opnemen (088-5150100) of een e-mail sturen naar zakelijk@cameraland.nl