Powerbanks

Sorteer

1 - 18 van 21 producten

21 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Powerbanks

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een draagbare externe oplaadbare accu de je in staat stelt om andere apparaten te voorzien van stroom. Tegenwoordig heeft bijna alles wat gebruiken stroom nodig. Laten we als voorbeeld je smartphone gebruiken, de meeste accu’s houden het net een dag vol en bij intensief gebruik soms maar een halve dag. Door een powerbank mee te nemen zit je nooit meer zonder stroom en kan je altijd en overal je smartphone opladen.

Powerbank en camera’s

Tegenwoordig worden een heleboel camera’s opgeladen door middel van een normale USB aansluiting. Het grote voordeel hiervan is dat je thuis waarschijnlijk al een of meerdere adapters heb liggen waarmee je ook de camera kan opladen. Een andere mooie bijkomstigheid is dat we door deze ontwikkeling ook gebruik kunnen maken van een powerbank. Waardoor je altijd en overal in staat bent om je camera op te laden.

De verschillende powerbanks

Powerbanks zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn zelfs powerbanks die opgeladen kunnen worden door een dynamo of door zonne energie. Erg handig als er helemaal geen stroom in de buurt is.

Capaciteit van je powerbank

De capaciteit van je powerbank wordt aangegeven door een getal gevolgd door mAh. mAh staat voor milliampère per uur. Met een 2000 mAh powerbank ben je instaat om je camera of telefoon één keer op te laden. Er bestaan ondertussen al powerbank met meer dan 20.000 mAh waarmee je de camera of smartphone dus meerdere malen op kan laden. Je powerbank moet natuurlijk ook opgeladen worden en des te meer capaciteit de powerbank heeft des te langer dit duurt.