Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM
12.199,00

Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM

12.199,00

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM

Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM: een krachtige telezoomlens

De Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM is een krachtige en veelzijdige telezoomlens die de flexibiliteit van een zoomlens combineert met het bereik en de snelheid van een vast tele objectief. Het is een uitstekende keuze voor sportevenementen, theater, mode en andere onderwerpen die profiteren van de unieke combinatie van lange afstand, hoge snelheid, uitstekende beeldstabilisatie en snelle autofocus.Zoom-evolutie

De RF 100-300mm f/2.8 bouwt voort op de populaire EF 300mm f/2.8 primelenzen en behoudt de kwaliteit en snelheid die 300mm f/2.8-fotografen zoeken, terwijl het de veelzijdigheid van een zoomlens biedt die tot 100mm wordt verbreed. De 100-300mm zoomlens biedt meer veelzijdigheid voor het volgen van bewegende onderwerpen, het vastleggen van spontane momenten vanaf een afstand en het terugtrekken van scènes voor een breder kader met meer context.

Hoogwaardig optisch ontwerp

Ondanks de overgang naar een zoomontwerp behoudt deze lens een helder en constant f/2.8 maximaal diafragma dat uitblinkt in beschikbare lichtomstandigheden en helpt om een ondiepe scherptediepte te bereiken om onderwerpen te isoleren tegen een onscherpe achtergrond. Het geheel vernieuwde optische ontwerp omvat fluorietelementen en ultralage dispersieglas, plus één asferisch element, om een hogere mate van helderheid en scherpte te bereiken met praktisch geen vervorming. Canon's Super Spectra Coating (SSC) minimaliseert ghosting en flares om werken in tegenlicht-omstandigheden of bij sterke lichtsituaties te verbeteren.

Razendsnelle autofocus en krachtige beeldstabilisatie

Als lens ontworpen voor sportevenementen en andere bewegende onderwerpen, zijn AF- en IS-functies geoptimaliseerd voor snelle en nauwkeurige prestaties, samen met de mogelijkheid om met de lens handheld of vanaf een monopod te werken indien gewenst. Het Dual Nano USM-systeem gebruikt zowel een ring-type USM als een STM-mechanisme om snel en nauwkeurig scherp te stellen. De soepele en vrijwel stille scherpstelling is geschikt voor zowel fotografie als videotoepassingen en er is volledige handmatige scherpstelregeling beschikbaar. Twee afzonderlijke scherpstelgroepen worden onafhankelijk aangedreven voor een grotere onderhouds-scherpte over het hele zoombereik en op verschillende scherpstelposities.Betrouwbare weerbestendigheid

Het weerbestendige ontwerp maakt werken in ruwe omgevingen mogelijk en voorkomt dat stof en vocht het binnenste van de lens bereiken. Bovendien is er een fluorine-coating aan de voorkant aangebracht die voorkomt dat water, oliën en andere soorten residuen aan de lens blijven kleven, waardoor het gemakkelijker te reinigen is.

Opmerkelijk licht van gewicht voor ultieme flexibiliteit

Indrukwekkend licht van gewicht voor zijn snelheid en zoombereik, weegt deze lens slechts 2630 gram en is 32.3 cm lang. Het interne scherpstel- en zoombereik houdt de algehele lengte van de lens tijdens gebruik in stand en bevordert snellere bediening en robuustere weerbestendigheid. De ingebouwde draaibare statiefbevestiging is geschikt voor werken met de lens bovenop een monopod of statief en maakt snelle overschakeling mogelijk tussen verticale en horizontale opname-oriëntaties.

In de doos

  • RF 100-300mm F2.8L IS USM Lens
  • Lensdop E-112
  • Lensdop achter RF
  • Zonnekap ET-124
  • Lens Soft Case LS100-300
  • Lens Strap B
Specificaties
Merk Canon
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 112
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 128 mm
Lengte 323.4 mm
Gewicht 2630 gram
Type lens Lichtsterk, Tele
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 100
Maximale brandpuntsafstand (mm) 300
Lenselementen 23
Lensgroepen 18
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.16
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 180
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Statiefgondel inbegrepen, Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ET-124
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice