Canon TS-E 90mm f/2.8L Macro
Canon TS-E 90mm f/2.8L Macro
2.299,00

Canon TS-E 90mm f/2.8L Macro

2.299,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 766,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 51,15 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon TS-E 90mm f/2.8L Macro

Tilten, shiften en macro

De Canon TS-E 90/2.8 L Macro is een lens met zowel een tilt- als een shiftfunctie. Naast een geweldige beeldkwaliteit biedt deze lens ook een korte instelafstand van 39 centimeter waardoor je eenvoudig indrukwekkende close-ups kunt maken. De brandpuntsafstand van 90mm maakt deze lens heel geschikt voor portretfotografie.

Tilten betekent dat je (een deel van) de lens kunt kantelen voor het vergroten of juist verkleinen van de scherptediepte. Bij shiften verschuif je een deel van de lens waardoor je bijvoorbeeld een gebouw zonder vallende lijnen kunt fotograferen. Deze functies waren ooit alleen mogelijk bij een zogenaamde technische camera, maar sinds de komst van speciale tilt-, shift- of tilt/shiftlenzen kun je ook tilten en shiften met een digitale camera.

Door toepassing van een hoogwaardige optisch ontwerp met bijzondere glassoorten zoals gegoten asferische en UD (Ultra Low Disperson)-elementen is de beeldkwaliteit meer dan uitstekend, met een geweldige scherpte van hoek tot hoek en een effectieve onderdrukking van lensfouten. De nieuw ontwikkelde ASC (Air Sphere Coating) coating maakt korte metten met overstraling, nevenbeelden en reflecties.

Verbeteringen

De Canon TS-E 90/2.8 L Macro is ten opzichte van het voorgaande model ook verbeterd wat betreft de tilt-shift-bediening. De knoppen zijn forser geworden en het tilt-locking mechanisme is vernieuwd waardoor er geen onbedoelde tilting plaats kan vinden. De lens kan scherpstellen tot een 1:2 verhouding.

Specificaties
Merk Canon
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 77
Diameter/doorsnede 67 mm
Lengte 117 mm
Gewicht 915 gram
Type lens Lichtsterk, Macro, Tilt shift
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 90
Maximale brandpuntsafstand (mm) 90
Lenselementen 11
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 45
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.5
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 39
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ES-84
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon TS-E 90mm f/2.8L Macro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice