Canon RF 1200mm f/8.0L IS USM
Canon RF 1200mm f/8.0L IS USM
19.860,32

Canon RF 1200mm f/8.0L IS USM

19.860,32

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon RF 1200mm f/8.0L IS USM

Afstand is geen probleem met de RF 1200mm F8L IS USM van Canon, en datzelfde geldt voor kwaliteit. Met een 4-stops Image Stabilizer, een maximaal diafragma van F8 en een lichte body van magnesiumlegering biedt deze supertelelens handmatige bediening met ultieme beeldkwaliteit. Dankzij de uitmuntende Canon-technologie zijn buitengewone detailniveaus mogelijk, zelfs als je onderwerp ver weg is.

Maximaal bereik, optimale kwaliteit

De RF 1200mm F8L IS USM levert ongelooflijke beelden in het telebereik en biedt de langste eigen brandpuntsafstand voor systeemcamera's. Dankzij het handige F8-diafragma en de 4-stops Image Stabilizer1 voor uitzonderlijke resultaten bij weinig licht overtreft deze lens alle verwachtingen.

Verrassend praktisch, met verbluffende resultaten

De krachtigste telelens van Canon biedt ook ongelooflijke veelzijdigheid. Geoptimaliseerde gewichtsverdeling zorgt voor vertrouwen, terwijl fluoriet-, UD- en Super UD-lenselementen met geavanceerde coatings garant staan voor verbluffend scherpe beelden.

Sterk en responsief, voor elke opdracht

Bij het ontwerp van de RF 1200mm F8.0 L IS USM uit de L-serie draait alles om gebruiksgemak, met een minimale scherpstelafstand van 4,3 m, zodat onderwerpen op een groot aantal afstanden kunnen worden gevolgd. Warmte-isolerende lak beschermt de optische elementen in de lens, terwijl een fluor-coating op de elementen aan de buitenkant stof en vocht afstoot.

Gemaakt voor de EOS R-serie

De Canon RF 1200mm F/8.0 L IS USM is het topmodel als het gaat om Canon-lenzen. Een diafragmamechanisme biedt stappen van 1/8 stop, ideaal voor video, terwijl het IS-systeem werkt met in-body stabilisatie voor ultieme stabiliteit.

Aanpasbare bediening met echt gebruiksgemak

De RF 1200mm F8L IS USM heeft een groot aantal aangepaste opties met twee scherpstelvoorinstellingen en een aanpasbare AF-stopknop. Deze is volledig compatibel met RF-extenders en de scherpstelrichting kan zelfs worden omgekeerd als je vanaf een ander systeem bij Canon bent terechtgekomen!

Specificaties
Merk Canon
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Weersbestendig Waterbestendig
Schroefdraad aanwezig Nee
Filtermaat (mm) 52mm drop-in
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 16.8 cm
Lengte 53.7 cm
Gewicht 3340 gram
Type lens Super tele
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 1200
Maximale brandpuntsafstand (mm) 1200
Lenselementen 26
Lensgroepen 18
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 8
Minimaal diafragma (f/) 64
Vergrotingsfactor (x) 0.29
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 430
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Lens pouch, Statiefgondel inbegrepen, Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ET-160 (WIII)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon RF 1200mm f/8.0L IS USM of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice