Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye
Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye
2.299,00

Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye

2.299,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 766,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 51,15 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye

Canon neemt een stap in de wereld van virtual reality (VR) en ze hebben een innovatieve lens ontworpen die samen met de bijbehorende workflow het 180° VR makkelijker en toegankelijker dan ooit maakt. De RF 6.2mm f/2.8L Dual Fisheye is Canon's eerste stereoscopische virtual reality lens en is ontworpen voor hoge resolutie, Full Frame, RF mount camera's. Samen met de Canon EOS VR Utility software en de EOS VR Plug-in voor Adobe Premiere Pro, zorgt deze lens voor een gemakkelijke en efficiënte manier om professionele, hoge kwaliteit virtual reality content te maken.Efficient and simplified workflow

Met een stereoscopische 190° gezichtsveld, zijn de twee fisheye lenzen perfect met elkaar gesynchroniseerd en filmen ze zij-aan-zij op één Full Frame sensor, gereed om met Canon's krachtige VR Utility software klaar te maken om te bewerken zonder extra werk om de beelden samen te voegen.

Hoge kwaliteit beeldopname

Met perfect uitgelijnde, dubbel voorwaartse fisheye lenzen, gebruikt de RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye twee UD elementen per lens om te corrigeren voor abberatie. Ook gebruikt de lens Canon's speciale SWC coating om ghosting en flare te verminderen, zelfs in beelden met achtergrondverlichting.

Snel f/2.8 diafragma voor filmen in weinig licht

De RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye presteerd uitstekend in weinig licht met dank aan het snelle f/2.8 diafragma en accurate belichting en precieze controle door het dual EMD (Electro Magnetic Diaphragm) ontwerp.

Bouwkwaliteit en weersresistentie van de L-serie

Omdat de RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye in de L-serie van Canon hoort, is hij gemaakt voor professioneel gebruik. Ook is de lens stof- en spatwaterdicht en zijn de lenzen voorzien van een fluoride laag die ervoor zorgt dat er geen water of viezigheid op de lens blijft hangen.

Gel filter houder for preciese belichtingsregeling

De RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye heeft een gel filterhouder aan de achterkant voor voorgesneden ND-gels die gebruikt kunnen worden om de lichtniveaus nauwkeurig te kunnen regelen in de productie van 180° VR.

Specificaties
Merk Canon
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Nee
Diameter/doorsnede 122 mm
Lengte 53 mm
Gewicht 352 gram
Type lens Fisheye, Lichtsterk, VR
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 5.2
Maximale brandpuntsafstand (mm) 5.2
Lenselementen 12
Lensgroepen 10
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.03
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 20
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice