Fotografie cursussen

Fotografie cursussen

Leer je camera instellen, de perfecte foto's of video's maken en deze achteraf bewerken. Met de cursussen van Cameraland leer je de fijne kneepjes. Wij bieden cursussen aan voor beginnende, gevorderde en professionele fotografen.

Wil je beter leren fotograferen of een expert worden in beeldbewerking? Cameraland heeft cursussen en workshop voor elke fotograaf. Cursussen van Cameraland worden altijd gegeven door enthousiaste fotografen die vertellen uit hun eigen ervaring. Daarnaast geven we tegenwoordig ook regelmatig cursussen over videografie en het maken van video content.

Cursussen bij Cameraland

Cameraland heeft een enorme diversiteit fotocursussen voor fotografen van elk niveau. We bieden cursussen aan die een paar uur duren en we bieden cursussen aan die verdeeld worden over meerdere dagen. Cursussen worden in de meeste gevallen in onze eigen Cameraland Academie gegeven. Enkele voorbeelden van cursussen bij Cameraland zijn: Basis fototechniek, Snelcursus camera instellen, Sony trainingen.

Foto excursies bij Cameraland

Cameraland biedt ook enkele excursies aan. Excursie is een soort van cursus op locatie. Je zit niet in de schoolbanken maar gaat lekker op pad met een een professionele fotograaf met bijzonder veel kennis over de omgeving. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Vaar excursie Eilandpolder, Avondfotografie in Alkmaar en Stadswandeling Amsterdam.