Hoe kies je een verrekijker voor vogelspotting?

Top 5 verrekijkers topsegment

Bekijk onze verrekijker top-5 voor het topsegment!

Cameraland heeft een groot assortiment verrekijkers, met een prijsrange van 100 tot 3000 euro. Wij maken je het kiezen wat makkelijker. Zoek jij een echt topmodel verrekijker? Hier is onze topvijf topverrekijkers.

1

Swarovski NL Pure 10x42

Koos je voorheen een 8x kijker om minder last van trilling te hebben, door het extra grote gezichtsveld kijkt deze 10x42 kijker net zo makkelijk als een 8x. En met de hoofdsteun erop (accessoire) kijk je helemáál stabiel. Hoogste scherpte scherpte en detaillering.

2

Swarovski NL Pure 12x42

Maar liefst 12x vergroting met het gezichtsveld van een 10x kijker? Zó is een sterke vergrotende verrekijker wél stil te houden, mede dank zijn de ideale ergonomie. Je wint nog meer aan stabiliteit als je de hoofdsteun (accessoire) erop klikt. Ideale kijker om fijne en verre details te onthullen.

3

GPO Passion 10x42HD

GPO staat voor German Precison Optics. De HD serie van deze nieuwe fabrikant neemt het moeiteloos op tegen de vergelijkebare modellen van de gevestigde merken. Deze solide 10x42 HD is een perfecte kijker voor veeleisende vogelaars.

4

Swarovski NL Pure 8x32 Burnt Orange

De absolute topklasse van de NL Pure serie is ook leverbaar in een lichtere, compactere versie. Door de hoge transmissie is deze 30mm kijker superieur aan menige 42mm kijker. Ook hier vind je de uitstekende ergonomie van de Pure serie. Zonder meer de meest perfect lichtgewicht verrekijkje van dit moment.

5

Swarovski CL Pocket 8x25

Vogelaars die graag een compacte kijker willen zonder kwaliteit in te leveren zijn het best uit met de CL Pocket 10x25 kijker. Het beeld is verrassend helder, de scherpte is verbluffend terwijl het gebruiksgemak veel beter is dan bij de meeste andere kleine kijkers.

Geplaatst in: Tags:
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.