Hoe kies je een verrekijker voor vogelspotting?

Top 5 verrekijkers topsegment

Bekijk onze verrekijker top-5 voor het topsegment!

Cameraland heeft een groot assortiment verrekijkers, met een prijsrange van 100 tot 3000 euro. Wij maken je het kiezen wat makkelijker. Zoek jij een echt topmodel verrekijker? Hier is onze topvijf topverrekijkers.

1

Swarovski EL 8,5x42 Swarovision WB

Superscherp en helder, mechanische en optische perfectie, wordt door velen beschouwd als de referentie in deze klasse. Uitmuntende allround verrekijker met een perfecte balans. Field flattener technologie voor perfect scherpte tot de randen van het beeld.

2

Zeiss Victory 8x42 T* SF

Zeer hoge scherpte en transmissie. Met misschien wel de beste ergonomie van alle topkijkers, met een ideale plaatsing van het scherpstelwiel. Smart Focus technologie voor snel en trefzeker scherpstellen. Extra wijd gezichtsveld van 148m op 1000m afstand.

3

Swarovski EL 10x32 Swarovision WB

Professionele natuurbeheerders die de hele dag met een kijker lopen gaan vaak voor deze kijker. Hij is een stuk lichter dan de 42 variant en levert meer overzicht, terwijl je door de 10x vergroting extra detailinformatie krijgt. Door de extreem hoge transmissie heb je er vaak geen nadeel van dat dit ’slechts’ een 32 kijker is.

4

Leica Trinovid 8x42 HD

Hoge optische kwaliteit en een buitengewoon natuurlijke kleurweergave biedt deze voor Leica begrippen zeer betaalbare verrekijker. Hij is compact en voor iedereen makkelijk hanteerbaar. Gemaakt voor intensief gebruik onder uitdagende omstandigheden, goed voor decennia lang probleemloos gebruik.

5

Zeiss Conquest HD 8x32

Wil je een lichte, compacte allround kijker? Overweeg dan een 8x32. De Uitstekende Zeiss Conquest levert je een hoog kijkgemak en gezichtsveld van maar liefst 140 m. Daarbij komt hij tot 1,5 m dichtbij!. Door de 90 procent lichttransmissie heb je ondanks de 32mm diameter een prachtig helder beeld.

Geplaatst in: Tags:
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.