Verrekijkers met beeldstabilisatie?

Wat zijn gestabiliseerde verrekijkers?

Beeldstabilisatie geeft in camera’s veel extra kwaliteit en gemak. Geen wonder dat het nu ook in verrekijkers zit. Canon heeft een complete serie IS (Image Stabilization) kijkers met ingebouwde beeldstabilisatie. Daarmee heb je altijd een rustig beeld, zonder trilling. Dat betekent dat je je onderwerp met het grootste gemak observeert.

Altijd rotsvast beeld
Als je de stabilisatie activeert verdwijnt onmiddellijk de trilling uit je beeld. Dat is handig bij elke kijkerklasse. Bovendien: je kunt nu kiezen voor een extra sterk vergrotende kijker, bijvoorbeeld 14x.

Extra vergroting zonder problemen
Moet je normaal al goed je best doen een 10x vergrotende kijker goed stil te houden, nu heb je zelfs met een 18x vergrotende kijker een rustig beeld. Canon heeft kijkers met een vergroting van 8x, 10x, 12x, 14x, 15x en 18x. Heb je voor je hobby of beroep extra vergroting nodig, dan kun je daar nu voor kiezen zonder dat je op gebruiksproblemen stuit. Ook langdurige observatie kost nu geen moeite meer.

Voor vogelaars
Voor algemene vogelobservatie zijn gestabiliseerde 8x en 10x kijkers goed geschikt. Wil je extra nauwkeurig kunnen determineren en kijken op grotere afstanden, dan zijn de 12x, 14x en 15x kijkers de beste keuze.


Rijden en varen
Ga je vanuit een voertuig of vaartuig observeren, dan is een gestabiliseerde kijker altijd de beste keuze. Ook de trilling van een draaiende motor wordt goed geëlimineerd.

Sterrenhemel
Bij observaties van de nachtelijke hemel zie je veel meer hemellichamen als je een sterk vergrotende kijker (14x, 15x, 18x) gebruikt. Wil je dat uit de hand kunnen doen, dan is stabilisatie onontbeerlijk.

Sport en concert
Wil je de verre acties en expressies in het stadion, langs het circuit of op het podium goed bekijken, dan kun je nu kiezen voor een kijker die extra sterk vergroot. Je kunt langdurig kijken en observeren, met rust voor je ogen en spieren.

Uitzicht vanuit huis of balkon
Schepen op de horizon, hazen in het weiland: wil je tot in verre details van je mooie uitzicht genieten, dan kies je voor een sterk vergrotende kijker met beeldstabilisatie.

Ook voor slecht weer
Diverse Canon kijkers zijn voorzien van een goede afdichting tegen vocht en stof.

Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.