Hoe kies je een verrekijker voor vogelspotting?

Top 5 budget verrekijkers

Vogels kijken? Bekijk onze verrekijker top-5!

Cameraland heeft een groot assortiment verrekijkers, met een prijsrange van 100 tot 3000 euro. Wij maken je het kiezen wat makkelijker. Hier is onze topvijf voor de prijsklasse tot 600 euro.

1

Bynolyt Raven WPR 10x42 DCF

De Raven is een fijne allround kijker voor natuurobservatie met een uitstekende prijs/prestatieverhouding. De open-brugconstructie en de perfecte balans en de ergonomie maken hem geschikt voor langdurig gebruik. Hoog kijkcomfort, ook voor brildragers.

2

Bushnell Engage EDX 10x42

Deze kijker kenmerkt zich door een zeer helder beeld, hoog contrast en scherpte en een zeer natuurgetrouwe kleurweergave. Door de solide weerbestendige constructie en de vuil- en vochtwerende coating is hij geschikt voor natuurobservatie onder alle omstandigheden.

3

Bynolyt Stork WPR 8X42

De Stork 8x 42 is terecht een van de populairste allround kijkers in ons assortiment. Helder beeld, groot gezichtsveld, prima optische prestaties. Hooge gebruiksgemak voor natuurliefhebbers van alle leeftijden.

4

Bushnell Prime 8x42

Heb je niet zoveel te besteden en wil je toch een goede allround verrekijker, dan kun je eigenlijk niet om de Bushnell Prime 8x 42 heen. De prestaties zijn verrassend goed. Door de royale oculairen is hij door iedereen makkelijk te gebruiken.

5

GPO Passion 10x42ED

De budgetlijn van het nieuwe Duitse kwaliteitsmerk GPO staat op hoog niveau. Deze GPO Passion 10x42ED is een compacte, solide kijker voor natuurliefhebbers. Met een haarscherp, contrastrijk beeld, hoog kijkcomfort en een soepele, goed doseerbare scherpstelling.

Geplaatst in: Tags:
Cameraland

Cameraland is een fotozaak gevestigd in Alkmaar. Je vindt bij ons praktisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; we hebben alles!

Cameraland is echter nog veel meer dan een winkel met een geweldig assortiment aan camera's en aanverwante artikelen. Wij bestaan al sinds 1987 en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de fotohandel en zijn bijzonder gepassioneerd over fotografie. Wij weten echt waar we het over hebben en delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten.