Kopersbescherming

Verzekerd verstuurd door trusted shops!

Al onze klanten die bij ons een bestelling hebben geplaats, kunnen gebruik maken van de gratis kopersbescherming tot €2500,-. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je een melding of je de bestelling gratis wil verzekeren. Na 21 dagen ontvang je een tweede mail van Trusted Shops, of de bestelling naar wens is verlopen. Hierdoor ben je verzekerd van een veilig aankoop!

Met trusted shops is online winkelen net als in een echte winkel.

Trusted shops is een onafhankelijke partij die reviews van klanten voor bedrijven verzamelen, een keurmerk afgeeft en een kopersbescherming voor alle webwinkels met keurmerk. Wij hebben van Trusted Shops het keurmerk ontvangen en voldoen hiermee aan de kwalitietscriteria van Trusted Shops. Trusted Shops beoordeeld ons regelmatig of we nog aan de kwaliteitscriteria voldoen en ons keurmerk mogen behouden.

Trusted Shops beoordeelt ons op de volgende punten:

  • Verantwoordelijke omgang met klantgegevens
  • Transparante communicatie
  • Een betrouwbare klantenservice

Wat is het voordeel van Kopersbescherming?

Het maakt niet uit voor welke betaalmethode je hebt gekozen. Jouw geld is gewaarborgd met de kopersbescherming, mocht er iets gebeuren.

Wanneer kun je aanspraak maken op Kopersbescherming?

Mocht een product of dienst niet geleverd worden, dan kun je aanspraak maken op de kopersbescherming. Ook geldt de kopersbegeleiding voor bestellingen die je geannuleerd hebt of retour hebt gestuurd en er wordt niet terugbetaald.

Hoe kun je gebruik maken van Kopersbescherming?

Na aankoop bij een gecertificeerde webshop heb je de mogelijkheid om de kopersbescherming te activeren. Dit is geheel gratis! de kopersbescherming waarborgt jouw online aankopen tot €2500,-