Cadeaukaart t.w.v. €50,-
Cadeaukaart t.w.v. €50,-
50,00

Cadeaukaart t.w.v. €50,-

€ 50,00

Preview my gift card.
50,00
Of 16,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Cadeaukaart t.w.v. €50,-

Met een Cadeaubon van Cameraland geef je een ander of jezelf een geweldig geschenk. Het voordeel van een cadeaubon is dat de ontvanger zelf kan bepalen wat hij of zij het liefste aanschaft. En met een keuze uit duizenden artikelen, is er altijd wel iets te vinden waar hij of zij blij van wordt. Je geeft dus nooit het verkeerde cadeau en je voorkomt hierdoor vervelende situaties waarin iemand moet doen alsof hij of zij heel blij is met jouw presentje. Van een Cameraland Cadeaubon wordt de ontvanger oprecht blij!


Voorwaarden:

  • De bonnen zijn geldig tot drie jaar na aankoop.
  • Je kan meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd gebruiken, door de codes één voor één in te voeren
  • Rest bedragen blijven actief en zijn binnen drie jaar te besteden.

Keuzestress?

Het veelzijdige assortiment van onze (online) winkel is soms overweldigend, dat snappen wij. Besluiteloos, overprikkeld of fear of missing out? Wij realiseren dat ons productenaanbod voor keuzestress zorgt! Kies daarom voor de Cameraland Cadeaubon: tóch het bevredigende gevoel van een aankoop, zonder dat je een specifiek product kiest.


Hoe werkt een cadeaubon?

Wanneer je een cadeaubon bestelt, geef je een mailadres op waar wij een unieke kortingscode naar toe sturen. Deze code kan gebruikt worden voor de aanschaf van artikelen binnen onze webshop. De waarde van een cadeaubon is gekoppeld aan de unieke code die per mail wordt verstuurd. Ben jij de gelukkige ontvanger van een Cameraland cadeaubon? Bewaar jouw unieke kortingscode dan goed en zorg ervoor dat anderen deze niet ongewild gebruiken.

Gebruik meerdere bonnen tegelijkertijd in onze winkelwagen? Dat is geen probleem. Je kunt zoveel cadeaubonnen gebruiken als je wilt. Verder onthoudt ons systeem de eventuele restwaarde na een aankoop. Het is dus ook mogelijk om de waarde van een cadeaubon over meerdere aankopen te spreiden. Een Cameraland cadeaubon is geldig tot 3 jaar na de uitgiftedatum.


Voordelen:

  • Kies zelf een gewenst cadeau
  • Gebruik meerdere cadeaubonnen tegelijk 
  • Besteed een cadeaubon in delen aan verschillende producten


Voorbeeld 1.
Je hebt een bon van €100 gekocht. Het totaal van jouw bestellingen is echter €75,-. Onze systemen onthouden dat jouw bon €25,- aan resterende waarde heeft.

Voorbeeld 2.
Je hebt een bon van €100 gekocht. Het totaal van jouw bestellingen is echter €125,-. Het resterende bedrag moet je aanvullen.

Voorbeeld 3.
Je hebt een bijzondere bon van €100 gekocht. Deze is een jaar geldig, daarna vervalt de waarde van de bon. Zorg dus voor een tijdige besteding in ons uitstekende assortiment!

Specificaties
Merk Cameraland
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Cadeaukaart t.w.v. €50,- of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice