OUTLET APPARATUUR

Cameraland heeft niet alleen een uitgebreide voorraad nieuwe- en tweedehands producten, maar biedt ook outlet producten aan. Ben jij niet op zoek naar een tweedehands product, maar wel naar een beetje extra voordeel? Kijk dan regelmatig tussen onze outlet producten of er iets voor je tussen zit!

Waarom outlet?

Regelmatig krijgen wij producten retour die nét niet als nieuw verkocht kunnen worden. Ook raakt er bij het demonstreren van een product aan de klant wel eens wat beschadigd. In plaats van dat deze producten direct worden vervangen of op de plank blijven staan, geven wij ze graag een tweede kans. Niet alleen is dit een stuk duurzamer, maar is dit tevens een mooi voordeel voor onze klanten!

Klik hier voor ons volledige aanbod outlet apparatuur.

Wanneer is iets outlet?

Op onze website geven we per outlet product aan in welke staat deze verkeert en wat het een outlet product maakt. Meestal behoort een product tot onze outlet voorraad omdat er niet volledig is voldaan aan onze retourvoorwaarden. Het kan ook zijn dat de doos is geopend, het een lichtelijk beschadigd showmodel betreft of dat het product gebruikt is tijdens bijvoorbeeld een demonstratie.

Volledige fabrieksgarantie

Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle outlet artikelen, tenzij anders vermeld, met de normale fabrieksgarantie van 24 maanden. Hierdoor kun je dus met een gerust hart een outlet product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!

Uiteraard worden al onze retouren grondig gecontroleerd. Indien een product als outlet wordt beschouwd, zal deze als nieuw worden verpakt en zal er op de productpagina duidelijk omschreven worden wat het een outlet product maakt. In het geval van schade aan het product, zullen hier foto’s van worden toegevoegd.