Nightscapes - Handboek spectaculaire nachtfotografie
Nightscapes - Handboek spectaculaire nachtfotografie
34,90

Nightscapes - Handboek spectaculaire nachtfotografie

34,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nightscapes - Handboek spectaculaire nachtfotografie

De meeste fotografen leggen hun camera weg zodra de zon onder is gegaan. Zonde! Ook de nachtelijke hemel bevat voldoende licht om vast te leggen met je camera. Dit kan al vanuit je eigen achtertuin; je hoeft er niet voor naar het buitenland!

Nachtfotografie kun je met een relatief eenvoudige camera en statief doen, maar het vraagt wel om een doordachte en systematische aanpak, met technische kennis, visie, doorzettingsvermogen en kennis van beeldbewerking.

Nightscapes – Handboek voor spectaculaire nachtfotografie inspireert jou om ook ’s nachts je camera ter hand te nemen en spectaculaire foto’s te maken van de nacht. Rutger Bus is helemaal wild van de duistere uurtjes en heeft zich gespecialiseerd in het maken van spectaculaire nightscapes, waarin de Melkweg, meteorenregens, kometen, maar ook ‘deep sky objecten’ een hoofdrol spelen.

Met dit handboek ben ook jij in staat om indrukwekkende foto’s te maken. Alle ingrediënten voor ultieme nachtfoto’s komen in Nightscapes aan bod, van visie en voorbereiding tot de uitvoering en de nabewerking.

Over de auteur

Rutger Bus werkt als chemicus. Met zijn volle agenda probeert hij zijn nachtelijke fotomomenten zo goed mogelijk te plannen, door locaties te scouten, de weersverwachtingen te checken, de stand van de maan en de sterren in de gaten te houden en speciale gebeurtenissen al ver van tevoren in de agenda te noteren. Met zijn nightscapes brengt Rutger de schoonheid en het belang van de nacht onder de aandacht van het brede publiek.

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Beeldbewerking, Fotografie, Landschap en natuur
Aantal pagina's 192
Uitvoering Hardcover
Auteur Rutger Bus
Taal Nederlands
Lengte 20 cm
Breedte 23 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nightscapes - Handboek spectaculaire nachtfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice