Weatherscapes
Weatherscapes
34,90
34,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Weatherscapes

Weerfotografie kun je met iedere camera doen, maar het vraagt wel om een flinke dosis kennis van het weer, discipline en doorzettingsvermogen, een gezonde dosis lef en nieuwsgierigheid. Weatherscapes – Handboek voor spectaculaire weerfotografie informeert en inspireert jou om ook met onweer, woeste wolkenluchten, mist en sneeuw aan de gang te gaan. Gijs de Reijke jaagt in heel Europa op ‘zwaar weer’. Hij weet dan ook als geen ander wat er komt kijken bij een geslaagde weerfoto.

Alle ingrediënten voor ultieme weer foto’s komen in Weatherscapes aan bod, van visie, voorbereiding en een gedegen weerkennis tot de uitvoering in het veld en de nabewerking.

Auteur

Gijs de Reijke werkt als docent aardrijkskunde en heeft een grote passie voor spectaculair weer. Even op en neer naar Frankrijk voor het onderscheppen van die ene supercell, bijna niets is te gek voor Gijs. Ook voor dichte mist en een flink pak sneeuw gaat hij graag op pad. Met zijn achtergrond als docent weet Gijs zijn kennis en persoonlijke ervaringen als geen ander over te dragen in dit boek.

Greep uit de onderwerpen

Het fotograferen van onweer, sneeuw en mist, inclusief de kennis van de weerfenomenen, de aanpak in het veld en de nabewerking. Voorzien van concrete, persoonlijke voorbeelden en geïllustreerd met honderden prachtige foto’s.

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Landschap en natuur
Aantal pagina's 204
Uitvoering Hardcover
Auteur Gijs de Reijke
Taal Nederlands
Lengte 200 mm
Breedte 230 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Weatherscapes of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice