WOWSCAPES, Handboek voor spectaculaire landschapsfotografie
WOWSCAPES, Handboek voor spectaculaire landschapsfotografie
34,90

WOWSCAPES, Handboek voor spectaculaire landschapsfotografie

34,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving WOWSCAPES, Handboek voor spectaculaire landschapsfotografie

Je kent de foto’s vast wel: adembenemende landschappen in het allermooiste licht. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de nabewerking. Kortom: WOWscapes. Zijn het gelukstreffers? Komt het andere fotografen maar aanwaaien? Of kun je het afdwingen? Wat is het recept om zelf WOWscapes te maken?

Albert Dros kent als geen ander de geheimen van de landschapsfotografie en deelt deze graag met je in dit handboek over spectaculaire landschapsfotografie. Je leest alles over het belang van visie en visualisatie. Stapsgewijs neemt Albert je mee in de perfecte voorbereiding, de werkwijze in het veld, de rol van het weer en het licht, en de mogelijkheden van nabewerking. Talloze voorbeelden uit binnen- en buitenland tonen en analyseren alle stappen tot in detail, zodat ook jij straks bij je eigen foto’s kunt zeggen: WOW.

Over de auteur

Albert Dros raakte in Hong Kong besmet met het fotografievirus. Eenmaal terug in Nederland liet de fotografie hem niet meer los. Een foto van de Melkweg met het internationaal ruimtestation ISS, gewoon vanuit ons eigen land, zorgde voor zijn grote doorbraak. Tegenwoordig reist Albert als fulltime landschapsfotograaf de gehele wereld rond. Hij begeleidt reizen en is wereldwijd ambassadeur van Sony.

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Landschap en natuur
Aantal pagina's 204
Uitvoering Hardcover
Auteur Albert Dros
Taal Nederlands
Lengte 235 mm
Breedte 200 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over WOWSCAPES, Handboek voor spectaculaire landschapsfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice