Nanlite Forza 60B II LED Tripple Kit (3 lampstatieven, 2 softboxen, 1 fresnel)
Nanlite Forza 60B II LED Tripple Kit (3 lampstatieven, 2 softboxen, 1 fresnel)
1.769,00

Nanlite Forza 60B II LED Tripple Kit (3 lampstatieven, 2 softboxen, 1 fresnel)

1.769,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 589,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 39,36 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite Forza 60B II LED Tripple Kit (3 lampstatieven, 2 softboxen, 1 fresnel)

Deze Nanlite Forza 60B II Triple Kit biedt je de complete uitrusting om direct van start te gaan en bestaat uit 3 Nanlite Forza 60B II Bi-Color LED-lampen, 3 reflectors, 3 Nanlite Bowens Mount Adapters, 3 Nanlite Battery holders, 3 power adapters, 3 lampstatieven, 2 softboxen en 1 fresnel.

De Nanlite Forza 60B II is verbeterd ten opzichte van de originele Forza 60B en biedt betere gebruikersinteractie en controle, beter geluidsbeheer en meer output. De Forza 60 II is een kleine, maar krachtige studiolamp met een kwalitatief hoge lichtoutput. De lamp is uitstekend gebouwd en robuust genoeg voor intensief dagelijks gebruik.

KLEIN, KRACHTIG, EFFICIËNT

Met een formaat dat even breed is als een smartphone, levert de Forza 60 IIB substantiële output van 14.350 Lux 5600K @1 meter. Het is een verfijnd model van de tweede generatie die tot 28,5% langere batterijduur biedt en werkt met NP-F, V-Mount en AC met de meegeleverde compacte voeding.

Elk aspect van de Forza 60B II dient om ze zo compact en licht mogelijk te maken, terwijl deze duurzaam blijft en altijd in staat is om zeer nauwkeurig licht te leveren. De lamp biedt een indrukwekkende hoeveelheid uitvoer, gebruiksvriendelijke ingebouwde bedieningselementen, draadloze Bluetooth en 2.4G-bediening, een vergrendelbare metalen DMX/RDM-poort en een brede stralingshoek met een groot aantal opties voor lichtmodificatie.

Betrouwbare interface

Als je meestal vertrouwt op ingebouwde bedieningselementen, zijn de modusknop, knoppen en OLED-display een genot om te gebruiken, of je nu een beginner of een professional bent. Je kunt ook draadloos bedienen via Bluetooth met de mobiele NANLINK-app of via 2.4G. Er is een vergrendelbare DMX-poort aanwezig en draadloze DMX-ontvangers (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen worden gevoed via USB.

STERK EN STIL

De Forza 60B II is gebouwd voor de hobbelige productiewereld en volledig voorbereid op het leven op de set, hij heeft een COB-lichtbron met een glazen kap. Stille werking is ook een groot pluspunt in de productie, en de ingebouwde ventilatoren zijn nu 10 dBA zachter en kunnen volledig worden uitgeschakeld.

NAUWKEURIGHEID

Mensen die kleurnauwkeurigheid waarderen, zijn over het algemeen ongelooflijk tevreden met Nanlite, en de Forza 60B II zet deze praktijk voort. De lamp heeft een hoge TLCI-score van 95/96 en je kunt altijd met vertrouwen fotograferen in de wetenschap dat er geen kleurproblemen zullen zijn.

Kenmerken van de Nanlite Forza 60IIB LED Light

 • Kleurtemperatuur van 2700-6500K
 • 14.350 lux op 1m met reflector
 • Bowens mount
 • Bluetooth-connectiviteit
 • CRI van 96
 • Volledig dimbaar van 0 tot 100%
 • Compacte constructie
 • Werkt met Nanlink app
 • Voorzien van OLED-display
 • USB-A poort voor firmware updates
 • Compact en professioneel
 • 10dBa stillere ingebouwde ventilator
Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Lichtvormer, Statief
Lichtbron LED
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
Flits Vatting Bowens
CRI 96
Lux 649
Kleurtemperatuur min (K) 2700
Kleurtemperatuur max (K) 6500
Dimming range min (%) 0
Stroomvoorziening Batterij (standaard type), Netstroom
Netspanning (Volt) 230
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Afstandsbediening Bluetooth, DMX, Wifi
Aantal lampen per kop 1
Accessoires Fresnel lens, Lampstatief, Softbox
Aansluitingen USB 2.0
Lengte 10.4 cm
Breedte 8.4 cm
Diepte 19.8 cm
Gewicht 700 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite Forza 60B II LED Tripple Kit (3 lampstatieven, 2 softboxen, 1 fresnel) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Nanlite Forza 60B II LED Tripple Kit (3 lampstatieven, 2 softboxen, 1 fresnel)

Door Cameraland op 21 februari 2023

De LED-revolutie op zowel foto- als videogebied is niet meer te stoppen. Het biedt zoveel voordelen ten opzichte van flitslicht of traditioneel kunstlicht. Daar zijn de producten van Nanlite een duidelijk en bijzonder goed voorbeeld van. ...

Lees meer