Nanlite Forza 60 II LED
Nanlite Forza 60 II LED
339,00

Nanlite Forza 60 II LED

339,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 113,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,54 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite Forza 60 II LED

De Nanlite Forza 60 II is verbeterd ten opzichte van de originele Forza 60 en biedt betere gebruikersinteractie en controle, beter geluidsbeheer en meer output. De Forza 60 II is een kleine, maar krachtige studiolamp met een kwalitatief hoge lichtoutput. De lamp is uitstekend gebouwd en robuust genoeg voor intensief dagelijks gebruik.

KLEIN, KRACHTIG, EFFICIËNT

Met een formaat dat even breed is als een smartphone, levert de Forza 60 II substantiële output van 17.620 Lux 5600K @1 meter. Het is een verfijnd model van de tweede generatie die tot 28,5% langere batterijduur biedt en werkt met NP-F, V-Mount en AC met de meegeleverde compacte voeding.

Elk aspect van de Forza 60 II dient om ze zo compact en licht mogelijk te maken, terwijl deze duurzaam blijft en altijd in staat is om zeer nauwkeurig licht te leveren. De lamp biedt een indrukwekkende hoeveelheid uitvoer, gebruiksvriendelijke ingebouwde bedieningselementen, draadloze Bluetooth en 2.4G-bediening, een vergrendelbare metalen DMX/RDM-poort en een brede stralingshoek met een groot aantal opties voor lichtmodificatie.

Betrouwbare interface

Als je meestal vertrouwt op ingebouwde bedieningselementen, zijn de modusknop, knoppen en OLED-display een genot om te gebruiken, of je nu een beginner of een professional bent. Je kunt ook draadloos bedienen via Bluetooth met de mobiele NANLINK-app of via 2.4G. Er is een vergrendelbare DMX-poort aanwezig en draadloze DMX-ontvangers (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen worden gevoed via USB.

STERK EN STIL

De Forza 60 II is gebouwd voor de hobbelige productiewereld en volledig voorbereid op het leven op de set, hij heeft een COB-lichtbron met een glazen kap. Stille werking is ook een groot pluspunt in de productie, en de ingebouwde ventilatoren zijn nu 10 dBA zachter en kunnen volledig worden uitgeschakeld.

NAUWKEURIGHEID

Mensen die kleurnauwkeurigheid waarderen, zijn over het algemeen ongelooflijk tevreden met Nanlite, en de Forza 60 II zet deze praktijk voort. De lamp heeft een hoge TLCI-score van 98 en je kunt altijd met vertrouwen fotograferen in de wetenschap dat er geen kleurproblemen zullen zijn.

Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite Forza 60 II LED of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Nanlite Forza 60 II LED

Door Cameraland op 21 februari 2023

De LED-revolutie op zowel foto- als videogebied is niet meer te stoppen. Het biedt zoveel voordelen ten opzichte van flitslicht of traditioneel kunstlicht. Daar zijn de producten van Nanlite een duidelijk en bijzonder goed voorbeeld van. ...

Lees meer