Sony 50mm f/2.5 G
Sony 50mm f/2.5 G
699,00
699,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
€ 100,00 voordeel
Prijs na alle acties € 599,00
Of 233,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

€100
KORTING
Ontvang €100 korting

Ontvang nu tijdelijk 100 euro korting op dit Sony artikel. De korting wordt automatisch verrekend, je hoeft hier zelf niets voor te doen. Deze actie loopt t/m 30 april 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 50mm f/2.5 G

Een klassieke prime-lens met standaard brandpuntsafstand, de FE 50mm f / 2.5 G-lens van Sony wordt gekenmerkt door zijn ultracompacte ontwerp. De veelzijdige brandpuntsafstand is geschikt voor het fotograferen van alles, van straat-, portret- en documentaire onderwerpen, en hij is ook zeer geschikt voor filmmakers. De lens heeft een prachtige bokeh en beschikt over een geavanceerd optisch ontwerp voor goed gecorrigeerde beelden met een hoge mate van scherpte en helderheid. Bovendien maakt de ultracompacte ontwerp van 68 x 45 mm het gemakkelijk om altijd bij de hand te hebben.

Compacte, vakkundig vervaardigde standaard prime-lens

De Sony FE 50mm F/2.5 G is een standaard prime-lens die de hoge beeldkwaliteit en prachtige bokeh van de G Lens combineert in een compacte vormgeving van hoge constructiekwaliteit met een intuïtieve bediening. De lens is hierdoor perfect om ongedwongen portretten te maken. De snelle, precieze en stille AF is perfect voor zowel foto's als films, waarmee je de beslissende momenten altijd vastlegt.

Intuïtief, metalen ontwerp en heldere optiek

De geweldige constructiekwaliteit wordt benadrukt door de aluminium afwerking van de lensbehuizing en de kap, samen met de gegraveerde markeringen van de brandpuntsafstand en het diafragma. Het ultracompacte, lichte ontwerp, de hoge beeldkwaliteit van de G Lens, de diafragmaring en de handmatige scherpstelling met lineaire respons bieden je een intuïtieve bediening voor zorgeloos opnameplezier.

Compact en licht om altijd mee te nemen en comfortabel opnamen te maken

Het mechanisch ontwerp benut de geavanceerde optiek optimaal met een effectieve indeling van de twee asferische lenselementen. De korte flens-back-afstand is uniek voor spiegelloze camera's, waardoor de camera zeer compact is en slechts 174 g weegt. De lens is ideaal voor ongedwongen buitenfotografie of filmopnamen met een gimbal. Mobiliteit is gegarandeerd door het compacte ontwerp dat geschikt is voor full-frame en APS-C-behuizingen.

Prachtige, natuurlijke bokeh

De lens is uitgerust met een 7-bladig rond diafragma, waardoor je nauwkeurige controle heeft over de sferische aberratie die de bokeh beïnvloedt voor de prachtige, natuurlijke bokeh van de G Lens.

Dubbele lineaire motoren voor snelle, precieze en stille autofocus

De twee lineaire motoren bieden een snelle en nauwkeurige autofocus met geweldige tracking voor optimale prestaties van de camerabehuizing, zodat je alle beslissende momenten vastlegt bij spontane foto's op straat, veranderende gelaatsuitdrukkingen bij portretten en meer. De snelle, precieze en stille autofocus met geweldige trackingprestaties is ideaal voor zowel filmopnamen als foto's.

Uitstekende close-upopnamen

Door de minimale scherpstelafstand van 35cm (AF) / 31cm (MF) en een vergroting van 0,18x (AF) / 0,21x (MF) kun je de lens goed gebruiken bij bijvoorbeeld foto's van voorwerpen op tafel, close-ups van bloemen of kleine objecten met een vervaagde achtergrond, waarmee jouw onderwerp opvalt.

Bedieningsgemak en betrouwbaarheid in een compact ontwerp

Ondanks de compactheid beschikt de lens over: scherpstelvergrendeling, een schakelaar voor de scherpstelmodus, een diafragmaring, een klikschakelaar voor het diafragma en handmatige scherpstelling met lineaire respons. De aluminium afwerking van de lensbehuizing en de kap verhoogt de betrouwbaarheid met een sterker en duurzamer ontwerp. Het ontwerp is ook stof- en vochtbestendig voor betrouwbaarheid, ook onder zware omstandigheden.

Kenmerken Sony FE 50mm f/2.5 G

  • Standaard G Lens, prime
  • Compact en licht om altijd mee te nemen en comfortabel opnamen te maken
  • Hoge beeldkwaliteit van hoek tot hoek met hypergeavanceerde optiek
  • Prachtige, natuurlijke bokeh
  • Dubbele lineaire motoren voor snelle, precieze en stille autofocus
Specificaties
Merk Sony
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 49
Diameter/doorsnede 68 mm
Lengte 45 mm
Gewicht 1174 gram
Type lens Lichtsterk, Portret
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Lenselementen 9
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.5
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 35
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ALC-SH166
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 50mm f/2.5 G of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice