Sony 40mm f/2.5 G
Sony 40mm f/2.5 G
699,00
699,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
€ 100,00 voordeel
Prijs na alle acties € 599,00
Of 233,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

€100
KORTING
Ontvang €100 korting

Ontvang nu tijdelijk 100 euro korting op dit Sony artikel. De korting wordt automatisch verrekend, je hoeft hier verder niets voor te doen. Deze actie loopt t/m 31 juli 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 40mm f/2.5 G

Een klassieke prime-lens met normale brandpuntsafstand, de FE 40mm f/2.5 G van Sony wordt gekenmerkt door zijn ultracompacte ontwerp. De veelzijdige brandpuntsafstand is geschikt voor het fotograferen en filmen van alles, van straat tot landschappen, portretten en documentaire onderwerpen, en het beschikt over een geavanceerd optisch ontwerp voor goed gecorrigeerde beelden met een hoge mate van scherpte en helderheid. Bovendien maakt de ultracompacte vormfactor het gemakkelijk om op elk moment bij de hand te hebben.

Compacte, vakkundig vervaardigde standaard prime-lens

Deze standaard prime-lens combineert de hoge beeldkwaliteit en prachtige bokeh van de G Lens in een compacte vormgeving van hoge constructiekwaliteit met een intuïtieve bediening. De lens is ideaal voor portretten en stadsgezichten en je neemt hem altijd en overal mee naartoe. De snelle, precieze en stille AF is perfect voor zowel foto's als films, waarmee je de beslissende momenten altijd vastlegt.

Intuïtief, metalen ontwerp en heldere optiek

De geweldige constructiekwaliteit wordt benadrukt door de aluminium afwerking van de lensbehuizing en de kap, samen met de gegraveerde markeringen van de brandpuntsafstand en het diafragma. Het ultracompacte, lichte ontwerp, de hoge beeldkwaliteit van de G Lens, de diafragmaring en de handmatige scherpstelling met lineaire respons bieden je een intuïtieve bediening voor zorgeloos opnameplezier.

Compact en licht om altijd mee te nemen en comfortabel opnamen te maken

Het mechanisch ontwerp benut de hypergeavanceerde optiek optimaal met een doeltreffende indeling van de drie asferische lenselementen. De korte flens-back-afstand is uniek voor spiegelloze camera's, waardoor de camera verbluffend compact is en slechts 173 gram weegt. De lens is ideaal voor stadsfotografie of voor filmopnamen met een gimbal. Mobiliteit is gegarandeerd door de compacte vormgeving die geschikt is voor zowel full-frame als APS-C-behuizingen.

Hoge beeldkwaliteit van hoek tot hoek met hypergeavanceerde optiek

De hoge beeldkwaliteit wordt mogelijk gemaakt door hypergeavanceerde optiek met behulp van drie asferische elementen, zodat je foto's met een hoge resolutie maakt. De asferische elementen compenseren verscheidende aberraties voor hoge resolutie in iedere hoek van de foto, zelfs bij de grootste diafragma met een geringe scherptediepte.

Prachtige, natuurlijke bokeh

De Sony FE 40mm f/2.5 G is uitgerust met een 7-bladig rond diafragma, met nauwkeurige controle van de sferische aberratie die de bokeh beïnvloedt voor de prachtige, natuurlijke bokeh van de G Lens.

Dubbele lineaire motoren voor snelle, precieze en stille autofocus

De twee lineaire motoren bieden een nauwkeurige autofocus met snelle tracking voor topprestaties van de camerabehuizing, bijvoorbeeld bij spontane foto's op straat. De snelle, precieze en stille autofocus met hoge trackingprestaties is ideaal voor filmopnamen en foto's.

Uitstekende close-upopnamen

Je maakt uitstekende close-upopnamen met een minimale scherpstelafstand van 28cm (AF) / 25cm (MF). De lens bewijst je goede diensten in allerlei situaties, bijvoorbeeld bij het fotograferen van bloemen of kleine objecten in de stad met een vervaagde achtergrond, waardoor het onderwerp opvalt.

Bedieningsgemak en betrouwbaarheid in een compact ontwerp

Ondanks de compactheid beschikt de lens over: scherpstelvergrendeling, een schakelaar voor de scherpstelmodus, een diafragmaring, een klikschakelaar voor het diafragma en handmatige scherpstelling met lineaire respons. De aluminium afwerking van de lensbehuizing en de kap verhoogt de betrouwbaarheid met een sterker en duurzamer ontwerp. Het ontwerp is ook stof- en vochtbestendig1 voor betrouwbaarheid, ook onder zware omstandigheden.

Kenmerken Sony FE 40mm f/2.5 G

  • Standaard G Lens, prime
  • Compact en licht om altijd mee te nemen en comfortabel opnamen te maken
  • Hoge beeldkwaliteit van hoek tot hoek met hypergeavanceerde optiek
  • Prachtige, natuurlijke bokeh
  • Dubbele lineaire motoren voor snelle, precieze en stille autofocus
Specificaties
Merk Sony
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 49
Diameter/doorsnede 68 mm
Lengte 45 mm
Gewicht 173 gram
Type lens Lichtsterk, Portret
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 40
Maximale brandpuntsafstand (mm) 40
Lenselementen 9
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.5
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 25
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ALC-SH166
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 40mm f/2.5 G of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice