Sennheiser IE 100 Pro Wireless Black
Sennheiser IE 100 Pro Wireless Black
149,00

Sennheiser IE 100 Pro Wireless Black

149,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 49,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser IE 100 Pro Wireless Black

De speciaal ontworpen driver van de IE 100 Pro is ontwikkeld voor hoge verwachtingen op live podia en creëert een nauwkeurige geluidshelderheid voor muzikanten in live sessies. Typisch voor het nieuwe type membraan is een krachtig, hoge resolutie en warm monitoring geluid. Met de meegeleverde Bluetooth® module worden de in-ears comfortabele dagelijkse metgezellen voor je mobiele telefoon, PC of tablet. Met de ingebouwde microfoon zijn ook telefoongesprekken of webcasts mogelijk.

Muzikanten en DJ's kiezen de IE 100 Pro draadloze set vanwege het uitzonderlijke geluid en het hoge draagcomfort. Niet alleen voor live sessies, maar ook voor het Produceren onderweg of als dagelijkse metgezel. De oordopjes worden geleverd met 4 oorstukadapters die de pasvorm voor elke ooromvang en -vorm optimaliseren. De setup is stage-safe vanaf de aansluiting tot aan de kabeldoorvoer.

Geluid dat leidt en inspireert

Op het podium, in de studio, tijdens opnames of repetities, onze IE Pro serie is een nauwkeurig hulpmiddel voor muzikanten, artiesten, mediaProfessionals en DJ's. En met de BT Connector kun je onderweg op dit geluid vertrouwen. Een batterijduur van 10 uur en hoogwaardige codecs zorgen voor de kwaliteit die Professionals verwachten.

Nieuwste geavanceerde technologieën en transmissie met lage latentie

Om ervoor te zorgen dat het audiosignaal zonder vertraging overeenkomt met het scherm, gebruikt Sennheiser de nieuwste codecs zoals AAC en AptX™ Low Latency. Bluetooth® 5.0 is als soevereine standaard geïntegreerd, evenals multi-pairing met twee apparaten tegelijk.

Stellair podiumgeluid voor onderweg of voor thuisgebruik

De IE 100 Pro is ontwikkeld voor die momenten waarop elke nuance telt; in-ear monitoring op podia. Je kunt zijn kracht en precisie ook voelen op je mobiele apparaat of tablet. Met de IE Pro BT Connector kun je de IE 100 Pro draadloos gebruiken en de oordopjes in drie maten bieden een comfortabele pasvorm voor elke oorschelp. Ze schermen de omgeving af met passieve noise cancelling en blijven comfortabel, zelfs na urenlang gebruik.

Specificaties
Merk Sennheiser
Type koptelefoon Oordopjes
In- / on- / over-ear In-ear
Koptelefoonconstructie Gesloten
Microfoon Ja
Draadloos Ja
Aansluiting Bluetooth
Kabel afneembaar Ja
Frequentierespons Helder neutraal
Impedantie (Ω) 20
Frequentiebereik 20 Hz - 18 kHz
Active Noise Cancelling Nee
Volumeregeling Op kabel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser IE 100 Pro Wireless Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice