Sennheiser IE 100 Pro Black
Sennheiser IE 100 Pro Black
99,00

Sennheiser IE 100 Pro Black

99,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 33,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser IE 100 Pro Black

Voor hoge verwachtingen op live podia: De IE 100 Pro garandeert een nauwkeurig akoestisch overzicht voor live optredens met een vernieuwde dynamische driver. Het innovatieve diafragma levert een warm geluid, maar toch krachtig en rijk aan details. Zelfs in extreem luide omgevingen blijft elk aspect vervormingsvrij en gedefinieerd. Muzikanten en DJ's kiezen de IE 100 Pro vanwege zijn uitzonderlijke geluid en hoge draagcomfort - niet alleen voor live sessies, maar ook voor het produceren of als dagelijkse metgezel.

De in-ears passen bij elke oorschelp. Een compact ontwerp combineert een veilige pasvorm met uitstekend draagcomfort. De robuuste constructie, van de aansluiting tot het kabelkanaal, is ontworpen om geschikt te zijn voor de ontberingen van podiumgebruik.

Dynamische drivers van de volgende generatie

Terwijl de meeste in-ear systemen gebruik maken van multi-driver oplossingen afgeleid van hoortoestellen, gebruikt de IE 100 Pro een enkele dynamische driver van de volgende generatie. Het blijkt dat het frequentiebereik niet in secties hoeft te worden opgesplitst, waardoor het als geheel harmonieus blijft. Het klinkt "goed afgerond", en het frequentiespectrum is aanzienlijk uitgebreid. Er zijn geen vervormingen omdat het speciale membraan - in tegenstelling tot het meer rigide aandrijfprincipe van de meerwegdrivers - gemakkelijk resoneert, zelfs bij maximale geluidsniveaus. Faseproblemen en dissonanten in het binnenoor zijn daardoor ook uitgesloten.

Klein maar machtig. En nog comfortabel ook.

Met een machtig geluid, maar klein genoeg om in je oor te passen, brengt dit geavanceerde driver systeem een aanzienlijk uitgebreid geluidsspectrum naar de oren van muzikanten, geluidstechnici en DJ's. Het ontwerp daarentegen is geoptimaliseerd, getoetst aan honderden oorvormen en opnieuw ontworpen. Het resultaat is plat, zit stevig en 'draagt geen gewicht', zelfs niet tijdens langdurige sessies.

Tot in het kleinste detail opnieuw uitgevonden

Zonder het monitoren van geluid is er geen prestatie. De IE 100 Pro is ontworpen om de nodige betrouwbaarheid te bieden. Daartoe is zelfs zijn podiumgeschikte bekabeling opnieuw uitgevonden - de interne kabelgoot is een uniek kenmerk. Kortom, het nieuwe systeem voldoet aan hoge verwachtingen en is bestand tegen hoge belastingen.

Stellair podiumgeluid is nu klaar voor gebruik of voor thuisgebruik

De IE 100 Pro is ontwikkeld voor die momenten waarop elke nuance telt; in-ear monitoring op podia, TV Producties of live sets. Natuurlijk kun je zijn kracht en precisie ook gebruiken op je mobiele apparaat of tablet voor mixen en produceren onderweg (en ook draadloos met de optionele IE Pro BT Connector). Oordopjes in drie maten Zorgen voor een comfortabele pasvorm voor elke oorschelp. Ze schermen de omgeving af met passieve noise cancelling en blijven comfortabel, zelfs na urenlang gebruik.

Specificaties
Merk Sennheiser
Type koptelefoon Oordopjes
In- / on- / over-ear In-ear
Koptelefoonconstructie Gesloten
Microfoon Nee
Draadloos Nee
Aansluiting 1/4" jack, 3.5mm jack
Kabel afneembaar Ja
Lengte kabel 130 cm
Frequentierespons Helder neutraal
Impedantie (Ω) 20
Frequentiebereik 20 Hz - 18 kHz
Active Noise Cancelling Nee
Volumeregeling Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser IE 100 Pro Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice