Peli Case 1614 Black Divider
Peli Case 1614 Black Divider
613,00

Peli Case 1614 Black Divider

613,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 204,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 20,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli Case 1614 Black Divider

Pelli 1614 Black 56

De Pelli 1614 is een grote, waterdichte en extreem degelijke rolkoffer voor het beschermen van je kostbare apparatuur. Dagelijks bewijzen de Pelli koffers hun waarde voor fotografen, cineasten en musici. Om maar enkele van de gebruikers te noemen die hun kostbare apparatuur willen beschermen tegen extreme omstandigheden.

Het begint al op het vliegveld waar jouw apparatuur aan (het humeur van) de bagage handlers is overgeleverd. Gelukkig overleeft jouw Pelli Case dit probleemloos en dat geldt ook voor omstandigheden zoals vocht, extreme temperaturen en hevige impact. Op Youtube vind je veel voorbeelden van Peli koffers die achter een kano gesleept worden, die door een jeep worden overreden, of uit een helikopter worden gegooid. Don't try this at home, maar als het toch gebeurt, vertrouw dan op de kwaliteit en ervaring van Pelli!

Levenslange garantie

Elke Pelli Case is een wonder van techniek. Door toepassing van Polypropyleen is de koffer licht maar supersterk. Door het unieke drukventiel kan er nooit onderdruk of overdruk ontstaan, zodat de koffer - ook na een vliegreis - altijd gemakkelijk te openen is. De koffer is verregaand beschermd tegen vallen, stoten en trillingen. Door de O-ring is de koffer waterdicht en blijft hij nog drijven met een inhoud van 45 kilo. Geen wonder dat Pelli een levenslange garantie biedt!

Specificaties

De Pelli 1614 Black 56 is voorzien van een aanpasbare vakindeling met klittenband, degelijke Polyurethaan wielen met RVS kogellagers en een uitschuifbaar handvat. De inhoud is 62 liter en het leeggewicht bedraagt 9070 gram. De afmetingen zijn 55,1 x 42,2 x 26,8 cm (intern) en 62,4 x 49 x 30,3 cm (extern).

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera koffer
Binnenmaat lengte (cm) 55.1
Binnenmaat breedte (cm) 42.2
Binnenmaat hoogte (cm) 26.8
Lengte 62,4 cm
Breedte 49 cm
Hoogte 30,3 cm
Gewicht 9200 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes inbegrepen Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“Stevig materiaal, is erg handig en makkelijk in te delen”
Beoordeling door Peter (geplaatst op 28-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Stevig materiaal, is erg handig en makkelijk in te delen. Het is een belangrijke zaak om dure spullen goed te beveiligen en dat kan niet beter dan met deze koffer.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli Case 1614 Black Divider of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Peli Case 1614 Black Divider

Door Ed Dorrestein op 28 juli 2015

Kijk je uit naar je camper- of autovakantie, maar ben je bang dat je kostbare camera- apparatuur uit je wagen gestolen wordt? Met deze tip van Ed Dorrestein, eigenaar van Cameraland en fervent natuurfotograaf, maak je het dieven lastig, zodat je met ...

Lees meer