Nanlite FS-200 Triple Kit
Nanlite FS-200 Triple Kit
1.289,00

Nanlite FS-200 Triple Kit

1.289,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 429,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 28,68 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite FS-200 Triple Kit

De Nanlite FS-200 AC LED Monolight is een krachtig en zeer handzame armatuur dat gebruikmaakt van COB leds met een kleurtemperatuur van 5600K (voor opnamen in door daglicht gedomineerde omgevingen), terwijl de hoge CRI / TLCI-beoordeling van 96/98 een indicator is van geavanceerde mogelijkheden voor kleurweergave. De FS-200 is ook dimbaar van 0 tot 100% zonder flikkering, terwijl hij een gelijkmatige lichtspreiding levert die hotspots tegenwerkt bij gebruik in een softbox. Een echte aanwinst in geluidsgevoelige omgevingen, de FS-200 gebruikt ventilatorloze koeling voor doodstille prestaties.

De FS-200 Triple Kit bestaat uit 3 FS-200 lampen, 3 lampstatieven en 3 softboxen.


Een van de handige kenmerken van de lamp is de lichtmodificatorbevestiging in Bowens-stijl, die niet alleen het gebruik van Nanlite-lichtvormers mogelijk maakt, maar ook van de vele fabrikanten die deze populaire houder gebruiken. Een andere bonus zijn de 11 speciale effecten van de FS-200, waaronder Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle / Fire, Bad Bulb, Fireworks, Explosion en Welding. Dankzij de voeding van 100 tot 240 VAC is de lamp klaar voor wereldwijd gebruik. Het is voorzien van een reflector en een stroomkabel.

Praktische effecten van de Nanlite FS-200

Met aanpasbare voorgeprogrammeerde speciale effecten in een eenvoudig te beheersen menusysteem, maakt de FS-200 het gemakkelijk om verlichtingsscenario's na te bootsen die anders lastig te recreëren zijn. Met één druk op de knop kun je 11 verschillende praktische lichteffecten simuleren, waaronder Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle / Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion en Welding.

Volledig geïntegreerde Monolight met interne koeling

Een echte monolight, de FS-200 combineert de besturingseenheid, stroomadapter en lampbehuizing in één compacte eenheid. Het geïntegreerde ontwerp maakt het lichter en zorgt voor een effectieve warmteafvoer, waardoor het armatuur langer op zijn best presteert.

Krachtige, gelijkmatige lichtopbrengst

De daglicht gebalanceerde FS-200 LED Monolight van Nanlite maakt gebruik van een grotere LED-array dan de meeste COB LED-monolights om een ​​hoge output en een gelijkmatige en gelijkmatige lichtspreiding te leveren, zonder hotspots bij gebruik in een softbox.

Lichtmodificatorbevestiging in Bowens-stijl:

Door gebruik te maken van de bijna universele lichtmodificatorbevestiging in Bowens-stijl en een parapluhouder in de dooier op te nemen, is de FS-200 compatibel met een enorme selectie lichtmodificatoren. Inclusief, maar niet beperkt tot, de lijn Fresnels, softboxen en paraplu's van Nanlite.

Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Set
Lichtbron LED
Soort lamp Spot
Lichtvormer aansluitingen Flitsparaplu-aansluiting, Softbox-aansluiting
Flits Vatting Bowens
CRI 96
Lux 7852
Vermogen (Watt) 200
Kleurtemperatuur min (K) 5600
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 230
Netspanning (Volt) 230
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Verlichtingshoek (graden) 120
Afstandsbediening Radiografisch
Aantal lampen per kop 1
Accessoires Lampstatief, Reflector, Softbox
Aansluitingen C7 220//230v
Lengte 12.3 cm
Breedte 15.6 cm
Diepte 27.2 cm
Gewicht 3.08 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite FS-200 Triple Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice