Nanlite Forza 300B II
Nanlite Forza 300B II
1.189,00

Nanlite Forza 300B II

1.189,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 396,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 26,46 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite Forza 300B II

De Nanlite Forza 300B II Bi-color LED-spot blinkt uit door zo compact en licht mogelijk te zijn, maar toch in staat om een werkelijk indrukwekkende hoeveelheid output te leveren (68060 Lux, 6323 fc op 1 meter 5600K met meegeleverde reflector). Het is gebouwd voor professionele productie met een veelzijdig CCT-bereik van 2700K–6500K, duurzame constructie, besturingsopties voor Bluetooth, 2.4G en DMX/RDM, een beschermde, met matglas bedekte COB en een volledig opnieuw ontworpen juk en besturingseenheid met de mogelijkheid om efficiënt te werken op AC of aan de zijkant gemonteerde V-Mount-batterijen (apart verkrijgbaar). Je kunt volledig vertrouwen op zijn prestaties, aangezien de 300B II een zeer nauwkeurig CRI-gemiddelde van 96 en een TLCI van 97 heeft. Het is ook 's werelds eerste 300-watt Bi-color LED lamp met de mogelijkheid om de groen-naar-magenta verschuiving aan te passen met +/- 80, wat mogelijk wordt gemaakt door de WW(RG) LED-bron en lichtmengkamer.

Dit is de tweede generatie van dit armatuur en het bevat verbeteringen over de hele linie, zoals een toename van 11% in helderheid, een besturingseenheid die 37% kleiner is, geen ventilator heeft en kan werken op een enkele V-Mount batterij, en het krijgt 30% langere batterijduur (batterijen worden apart verkocht). De meegeleverde kabels zijn aanzienlijk langer: 6 m voor de stroomkabel, 3 meter voor de hoofdkabel en aanzienlijk langere hoofdkabels zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Forza 300B II is compatibel met een groot aantal Bowens Mount-lichtmodificatoren, waaronder die van Nanlite. Een handige 55°-reflector is inbegrepen en er zijn tal van andere modifiers beschikbaar, zoals de FL-20G Fresnel met metalen barndoors (apart verkrijgbaar), die de output verhoogt tot 151000 Lux, 14028.3 fc op 1 meter.


Het verbeterde juk maakt 360° rotatie mogelijk en is gebogen om een groter kantelbereik te bieden met grote modifiers. Het beschikt over een traploze, eenzijdige vergrendeling voor eenvoudige positionering en een paraplubevestiging voor meer lichtvormende opties. De ventilator in de kop is 9 dBA stiller dan het vorige model en heeft 4 standen: Smart, Full Speed, Low Speed en Off voor absolute stilte. Een opnieuw ontworpen gewatteerde draagtas met verbeterde demping houdt alles veilig vast. Een USB-poort maakt firmware-updates mogelijk die in de toekomst nieuwe functies zullen toevoegen, en kan stroom leveren aan draadloze DMX-ontvangers (apart verkrijgbaar) of andere apparaten.

Compacte krachtpatser

Forza-instrumenten bieden licht van de hoogste kwaliteit terwijl ze zo compact en licht mogelijk zijn. Elk aspect van hun ontwerp is opzettelijk, zoals de rechthoekige vorm van de koppen en besturingseenheden, die kunnen worden gestapeld bij het opzetten, afbreken of opslaan. De Forza 300B II biedt een indrukwekkende hoeveelheid veelzijdige tweekleurige uitvoer met compacte componenten en een kop die slechts 2,9 kg weegt en slechts 33 x 12,3 x 4,84 cm groot is.

Vertrouw op wat je ziet

Nanlite-gebruikers prijzen in de eerste plaats de prachtige kwaliteit van het licht dat onze armaturen produceren. Het licht van de Forza 300B II ziet er niet alleen goed uit, het is ook nauwkeurig. Met een gemiddelde CRI van 96 en een gemiddelde TLCI van 97 verspil je geen tijd in de postproductie om kleurproblemen op te lossen.

App en DMX-besturing

Je kunt de Forza 300B II volledig bedienen met je telefoon via Bluetooth met de gratis NANLINK-app voor iOS en Android. De besturingseenheid is voorzien van vergrendelbare DMX/RDM-poorten voor geavanceerde controle.


G/M-aanpassing

In opnamesituaties waarin je het licht van de 300B II moet mengen met omgevingslicht of andere armaturen, kan het zeer nuttig zijn om de verschuiving van groen naar magenta aan te passen aan de andere lichtbronnen. Deze functie is ook handig wanneer je een specifieke look probeert te bereiken en de kleur moet aanpassen om daar te komen. Het is ongebruikelijk dat een tweekleurig armatuur een groen/magenta verschuiving heeft, maar je krijgt het in de Forza 300B II.

Verbeteringen rondom

De regeleenheid heeft gemakkelijk toegankelijke batterijplaten aan de zijkanten die plaats bieden aan batterijen van verschillende groottes. Alle kabels worden aan de bovenkant van de regeleenheid bevestigd, zodat de platte voet tijdens gebruik op oppervlakken kan rusten. De meegeleverde snelspanklem is duurzaam gebouwd, eenvoudig te bedienen en werkt met ronde of vierkante statieven en trussen. Het heeft een gemakkelijk af te lezen OLED-scherm, intuïtieve ingebouwde bedieningselementen, een vergrendelknop om ongewenste wijzigingen te voorkomen en door snel op de rechterknop te drukken, kunt u door populaire CCT-instellingen bladeren (3200K, 5600K, enz.). Er zijn 12 ingebouwde effecten die kunnen worden aangepast en opgeslagen als presets in de NANLINK-app.

Decennia van focus

Dit is de tweede generatie van dit populaire instrument met verfijningen en upgrades die het beter dan ooit maken. Het is gemaakt door een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar richt op de productie van LED-lampen voor videoproductie en fotografie, en al deze ervaring komt tot uiting in de Forza 300B II.

Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Lichtbron LED
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
Flits Vatting Bowens S Type
CRI 96
Lux 13790
Vermogen (Watt) 350
Kleurtemperatuur min (K) 2700
Kleurtemperatuur max (K) 6500
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Batterij (standaard type), Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 110
Netspanning (Volt) 240
Model Accu V-Mount
Afstandsbediening Bluetooth, DMX
Accessoires Reflector
Lengte 22.6 cm
Breedte 12.2 cm
Diepte 32.8 cm
Gewicht 2.9 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite Forza 300B II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Nanlite Forza 300B II

Door Cameraland op 21 februari 2023

De LED-revolutie op zowel foto- als videogebied is niet meer te stoppen. Het biedt zoveel voordelen ten opzichte van flitslicht of traditioneel kunstlicht. Daar zijn de producten van Nanlite een duidelijk en bijzonder goed voorbeeld van. ...

Lees meer