Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Nikon F
Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Nikon F
499,00

Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Nikon F

499,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Nikon F

Marcrolens voor het extreme werk

De Laowa 25/2.8 2.5-5x Ultra Macro is speciaal bedoeld voor extreme vergrotingen. Gaan de meeste gewone macrolenzen tot weergave op ware grootte, deze begint bij 2,5x ware grootte en gaat tot 5x ware grootte. Een objectief voor extreem macro dus. Hiermee onthul je microdetails die met het blote oog niet of nauwelijks waarneembaar zijn!

Gewone macro-objectieven zijn ook te gebruiken voor onderwerpen in de verte, hier gaat het om een objectief dat uitsluitend voor de zeer korte afstand te gebruiken is!

Super dichtbij

Door de korte brandpuntsafstand van 25mm kun je met dit relatief compacte objectief toch een zeer sterke vergroting bereiken. De vlakke voorzijde zorgt ervoor dat het licht goed bij je object kan komen (al dan niet van externe lichtbronnen), een groot pluspunt. Je kunt ook gebruikmaken van de kleine led-ringlamp die Laowa als accessoire voor dit objectief biedt. Wil je structuren in je object goed laten zien, dan heb je meer aan licht dat je van opzij laat komen, van een externe flitser bijvoorbeeld.

Scherpte-diepte uitdaging

Met de grote instelring stel je de vergrotingsmaatstaf in. Vervolgens stel je scherp door de camera/objectiefcombinatie naar voren/achteren te verplaatsen. Daar heb je dus een instelrail voor nodig, liefst een model met een verfijnde instelling. Je werkt dus altijd vanaf statief. Je krijgt te maken met een scherptediepte van millimeters (of fracties daarvan), dus hoge precisie is vereist! Voor extra scherptediepte moet je focus stacking gaan toepassen.

Specificaties
Merk Laowa
Lensmount Nikon Reflex (F)
Schroefdraad aanwezig Nee
Diameter/doorsnede 82 mm
Lengte 65 mm
Gewicht 400 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 25
Maximale brandpuntsafstand (mm) 25
Lenselementen 8
Lensgroepen 6
Diafragmabladen 8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 5
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 17.3
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro - Nikon F of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice