Fujifilm EF-W1 Wireless transmitter
Fujifilm EF-W1 Wireless transmitter
219,00

Fujifilm EF-W1 Wireless transmitter

219,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 73,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm EF-W1 Wireless transmitter

Met de Fujifilm EF-W1 Wireless Commander bedien je draadloos een of meerdere Fujifilm EF-60 flitsers. Het systeem werkt met radiosignalen. Dit betekent dat een flitser niet in het zicht van de camera hoeft te staan, waardoor je meer vrijheid hebt in het kiezen van je flitsopstelling.

Naast de TTL modus kan de zender de flitser ook handmatig aansturen. Bovendien wordt FP/HSS ondersteund. Daarnaast kan de EF-W1 meerdere flitsers in verschillende groepen (tot vier verschillende groepen) aansturen. Zo kunnen per groep de flitsers op een andere manier worden ingesteld. De communicatie tussen de Commander (zender) en de flitser wordt tot stand gebracht via een radioverbinding. Dit betekent dat een flitser niet in het zicht van de camera hoeft te staan, waardoor de fotograaf meer vrijheid heeft in het kiezen van een flitsopstelling. Bovendien betekent dit dat het signaal niet verstoord kan worden door infrarood/zonlicht, waardoor een betrouwbare werking van de flitsopstelling wordt gegarandeerd.

Het radioprotocol van de EF-W1 maakt gebruik van NAS (Nissin Air System). Dit betekent dat de Commander de FUJIFILM X-Serie of GFX grootformaat systeemcamera’s niet alleen compatible maakt met de EF-60, maar ook met een groot aantal NAS compatible flitsers die worden aangeboden door Nissin.

In combinatie met de EF-W1 kan de flitsoutput worden ingesteld in stappen van 1/3e EV. Dit kan zowel op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van TTL óf als de flitser handmatig wordt ingesteld. Wanneer de flitser op de handmatige flitsbediening wordt ingesteld, is de laagst instelbare flits output 1/256. Doordat de belichting voor het flitslicht nauwkeurig kan worden geregeld heeft de fotograaf meer creatieve mogelijkheden

Specificaties
Merk Fujifilm
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing, TTL
Kanalen 8
Groepen 4
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
Geschikt voor cameramerk Fuji
Geschikt voor flitsermerk Fuji
Bevestiging Hotshoe
Afstandsbediening voor camera Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm EF-W1 Wireless transmitter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice