Fujifilm EF-60 Flash
Fujifilm EF-60 Flash
419,00

Fujifilm EF-60 Flash

419,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 139,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,32 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm EF-60 Flash

De Fujifilm EF-60 is geschikt voor de X-series en GFX camera's. Hij heeft een zoombereik van 24-200 mm en een maximaal richtgetal van 60 bij 200mm (ISO 100). De EF-60 Shoe Mount Flitser is geschikt voor zowel TTL- als handmatig gebruik en kan op de camera of in combinatie met de optionele EF-W1 Wireless Commander los van de camera worden gebruikt.

Verdraaibare kop

De kop van de EF-60 kan tot 90 graden verticaal worden gekanteld en tot 180 graden – zowel, links- als rechtsom – horizontaal worden gedraaid. Zo kan het flitslicht eenvoudig worden weerkaatst via een muur of het plafond, waardoor het licht natuurlijk oogt en waarmee harde schaduwen worden voorkomen.

TTL en Handmatig

De Fujifilm EF-60 beschikt over TTL en berekend in deze stand de benodigde hoeveelheid flitslicht. Daarnaast ondersteunt hij een flitssynchronisatiesnelheid van max. 1/8000e sec (FP/HSS High Speed Sync). Natuurlijk kan de EF-60 ook handmatig worden ingesteld, waarbij je zelf kan aangeven hoeveel flitslicht de flitser mag afgeven.

Draadloos

De EF-60 beschikt over een ingebouwde draadloze ontvanger en werkt op basis van NAS (Nissin Air System). Om draadloos te kunnen flitsen dient de fotograaf gebruik te maken van de radiogestuurde draadloze zender/Commander EF-W1, of de Nissin Air10s. Door gebruik te maken van een radiogestuurd systeem kan de flitser overal worden geplaatst, dus ook uit het zicht van de camera zelf. Ook kan deze flitser eenvoudig en zonder storing worden aangestuurd bij helder daglicht. De EF-60 kan worden gebruikt in combinatie met de FUJIFILM EF-X500. Wanneer de EF-X500 reportageflitser wordt ingesteld als hoofdflitser (optische commander), kan de EF-60 optisch worden aangestuurd.

Veelzijdig

De EF-60 reportageflitser maakt gebruik van een xenon flitslamp en beschikt over een zeer helder LED-licht dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld als hulplicht tijdens het maken van video-opnames, of als continulicht tijdens het maken van opnames van stillevens. Ook kan de ledlamp worden gebruikt als ‘catchlight’ of als AF-hulplicht.

Accessories

De EF-60 gebruikt vier AA-batterijen en wordt geleverd inclusief diffuser, een mini-voet en een speciale draagtas.

Specificaties
Merk Fujifilm
Type flitser Reportageflitser
Diepte 113 mm
Hoogte 97 mm
Breedte 73 mm
Gewicht 300 gram
Geschikt voor merk Fujifilm
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie min (graden) 0
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 180
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Radiografisch
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Recycletijd max (sec) 3
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste flitsduur 1/8000 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/8000 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm EF-60 Flash of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice