Caruba Tussenringen set voor Canon Chroom (versie II)
Caruba Tussenringen set voor Canon Chroom (versie II)
94,00

Caruba Tussenringen set voor Canon Chroom (versie II)

94,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Tussenringen set voor Canon Chroom (versie II)

Caruba Extension Tube set Canon Chroom (type II)

Deze 3 delige Caruba tussenringenset (extension tubes) maakt de kleine wereld groot en is ideaal voor liefhebbers van macrofotografie. Een tussenring plaats je tussen een objectief en een camera. Hierdoor kun je dichter op het onderwerp komen en krijg je dit groter op de foto. Een tussenring is hol, er zit geen lenzenstelsel in, en er verandert dus niets aan de kwaliteit van een objectief. Tussenringen werken het beste met een teleobjectief. Alle automatische functies van een camera blijven behouden. De set bestaat uit drie losse delen die onafhankelijk maar ook met elkaar gebruikt kunnen worden. Hoe meer ringen, hoe dichter je op het onderwerp kan komen.

Deze caruba tussenringen hebben geen optische elementen, hierdoor is het mogelijk om zonder kwaliteisverlies onderwerpen groter èn van dichterbij in beeld te brengen. De tussenringen hebben een chromen vatting en zijn compatibel met Canon EF en EF-S objectieven. Opties zoals de automatische scherpstelling en TTL lichtmeting blijven gewoon werken.

Deze set bestaat uit ringen van 12mm, 20mm en 36mm en is geschikt voor Canon EF en EF-S objectieven.

Specificaties
Merk Caruba
Dikte tussenringen 12 mm, 20 mm, 36 mm
Aantal tussenringen 3
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
2 reviews
“Na wat gewenning fotografeert de tussenringenset goed, de facetten in de ogen van insecten zijn mooi scherp en helder”
Beoordeling door Co (geplaatst op 12-08-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Na wat gewenning fotografeert de tussenringenset goed, de facetten in de ogen van insecten zijn mooi scherp en helder. ook de levering was fantastisch. Werd keurig op de hoogte gehouden via de mail, waar de bestelling zich bevond. Met de ervaring die ik al had opgedaan in de winkel een grote pluim voor Cameraland!!
“Ik ben erg tevreden over de set het werken ermee gaat goed en eenvoudig”
Beoordeling door Harry Kuyper (geplaatst op 15-01-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik ben erg tevreden over de set het werken ermee gaat goed en eenvoudig. Ook hulde voor het personeel ze zijn goed terzake kundig en weten waar ze over praten
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Tussenringen set voor Canon Chroom (versie II) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice