Caruba Tussenringen set voor Micro 4/3 Chroom (versie II)
Caruba Tussenringen set voor Micro 4/3 Chroom (versie II)
99,00

Caruba Tussenringen set voor Micro 4/3 Chroom (versie II)

99,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Tussenringen set voor Micro 4/3 Chroom (versie II)

Caruba Tussenringenset Olympus/Panasonic MFT Chroom (versie II)

De Caruba Extension Tube set voor Micro Four Thirds bestaat uit twee tussenringen die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn, maar ook gecombineerd kunnen worden. De tussenringen hebben geen optische elementen en daardoor is het mogelijk om onderwerpen groter én van dichterbij in beeld te brengen, zonder de kwaliteit van het beeld negatief te beïnvloeden. De tussenringen hebben een chromen vatting en zijn compatibel met Micro Four Thirds objectieven. Opties zoals de automatische scherpstelling en TTL lichtmeting blijven gewoon werken. Wel is het aan te raden om handmatig scherp te stellen, omdat de scherpte erg nauw luistert.

Elk objectief heeft een minimale scherpstelafstand. Als je een extension tube, of zogeheten tussenring, tussen het objectief en de camerabody plaatst wordt de minimale scherpstelafstand kleiner. Hoe groter de brandpuntsafstand van de tussenring, hoe dichterbij je kunt komen. Dit is perfect voor macrofotografie of voor het maken van bijzondere close-ups.

Deze set bestaat uit twee ringen van 10 en 16mm en is geschikt voor met camera's met een Micro 4/3 vatting.

Specificaties
Merk Caruba
Dikte tussenringen 10 mm, 16 mm
Aantal tussenringen 2
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Tussenringen set voor Micro 4/3 Chroom (versie II) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice