Canon Mount adapter EF-RF met drop-in Variabele ND filter
Canon Mount adapter EF-RF met drop-in Variabele ND filter
449,00

Canon Mount adapter EF-RF met drop-in Variabele ND filter

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Mount adapter EF-RF met drop-in Variabele ND filter

Slimme lensadapter met filterslot

Cameraland ruilt graag je overbodige objectieven in. Als je echter van een Canon spiegelreflex naar de EOS R systeemcamera overstapt is het niet nodig om je EF-lenzen in te ruilen. Door de EF to R lensadapters biedt Canon de geweldige mogelijkheid om je kostbare en geliefde EF-lenzen op de EOS R te gebruiken. De Drop-in Filter Mount Adapter EF-EOS R is een slimme adapter waarbij de automatische functies van de lens blijven werken. Deze adapter heeft als extra het Drop-in Filter slot met daarin het variabele ND-filter.

Inclusief automatische functies en Drop-in Filter + variabel ND-filter

In tegenstelling tot eenvoudige lensadapters blijven alle functies zoals de automatische scherpstelling en belichting werken. Zo kun je al je vertrouwde EF-lenzen probleemloos en comfortabel op de EOS R gebruiken. Dit is ook heel handig als je de EOS R als extra camera aanschaft, je lenzen passen op beide camera's. Deze adapter beschikt over het Drop-in Filter slot waarin je polarisatie en ND-filters kunt gebruiken. Ideaal voor lenzen zonder filterdraad. Deze versie wordt geleverd inclusief een variabel ND-filter. Je kunt de sterkte instellen met het wieltje op de filterhouder.

Specificaties
Merk Canon
Cameramount Canon Systeemcamera (RF)
Lensmount Canon EF
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Mount adapter EF-RF met drop-in Variabele ND filter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice