Canon Mount Adapter EF-RF met Drop-in Polarisatiefilter
Canon Mount Adapter EF-RF met Drop-in Polarisatiefilter
329,00

Canon Mount Adapter EF-RF met Drop-in Polarisatiefilter

329,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Mount Adapter EF-RF met Drop-in Polarisatiefilter

Slimme lensadapter met filterslot

Cameraland ruilt graag je overbodige objectieven in. Als je echter van een Canon spiegelreflex naar de EOS R systeemcamera overstapt is het niet nodig om je EF-lenzen in te ruilen. Door de EF to R lensadapters biedt Canon de geweldige mogelijkheid om je kostbare en geliefde EF-lenzen op de EOS R te gebruiken. De Drop-in Filter Mount Adapter EF-EOS R is een slimme adapter waarbij de automatische functies van de lens blijven werken. Deze adapter heeft als extra het Drop-in Filter slot met daarin het C-Polarisatiefilter.

Inclusief automatische functies en Drop-in Filter + C-Polarisatiefilter

In tegenstelling tot eenvoudige lensadapters blijven alle functies zoals de automatische scherpstelling en belichting werken. Zo kun je al je vertrouwde EF-lenzen probleemloos en comfortabel op de EOS R gebruiken. Dit is ook heel handig als je de EOS R als extra camera aanschaft, je lenzen passen op beide camera's. Deze adapter beschikt over het Drop-in Filter slot waarin je polarisatie en ND-filters kunt gebruiken. Ideaal voor lenzen zonder filterdraad. Deze versie wordt geleverd inclusief een circulair polafilter. Je kunt de sterkte instellen met het wieltje op de filterhouder.

Specificaties
Merk Canon
Cameramount Canon Systeemcamera (RF)
Lensmount Canon EF
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Mount Adapter EF-RF met Drop-in Polarisatiefilter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice